Aandelen Allfunds kopen

Op de beurs in Amsterdam is het nog in de eerste helft van 2021 mogelijk om aandelen Allfunds te kopen.  Het investeringsplatform wil naar de beurs en dat gaat door ook.  Allfunds hoopt door de beursgang een waarde te bereiken van tussen de 6 en de 7 miljard euro.  Allfunds is een Spaans bedrijf en het speelt een voorname rol  in de wealthtech sector en binnen vermogensbeheer.  Door aandelen Allfunds kopen help je de onderneming om daadwerkelijk die toonaangevende rol te claimen die het zo graag wil.

Bekijk mogelijkheden om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Allfunds kopen in 2021

Aandelen Allfunds kopen betekent aandelen aanschaffen  van een partij die via het digitale platform fondsenmanagers en investeerder aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Via het platform van de Spaanse onderneming staat meer dan 1 biljoen euro aan geïnvesteerd vermogen uit. Allfunds wil toonaangevend worden in de wereld van wealthtech en is hard op weg dit ook daadwerkelijk te worden. Allfunds  werd overigens opgericht in 2000. Nu al wordt het bedrijf echter beschouwd als het grootste distributienetwerk met toegang tot een indrukwekkend groot aanbod van beleggingsfondsen en ETF’s.

Speciaal voor banken, vermogensbeheerders en institutionele beleggers

Allfunds wil de wealthtech wereld veranderen én transformeren. Het wil waarde creëren voor de klanten en dat wil het doen door een combinatie van schaalgrootte, ervaring en een digitale mindset aan te bieden. Allfunds is nooit klaar en continu bezig om zo de toonaangevende rol te krijgen die het zo graag wil. Zo kondigde het plannen aan om in het derde kwartaal van dit jaar een investment outsourcing en sub-advisory B2B oplossingen platform te lanceren. Dit wil het doen speciaal voor banken, vermogensbeheerders en institutionele beleggers.

Check altijd eerst de informatie op allesoveraandelen.com

Nog voor je besluit aandelen Allfunds te kopen is het verstandig eerst de informatie die je elders op deze website vindt nader tot je te nemen. De beleggingswereld is allesbehalve transparant en kennis is wat dat betreft echt macht. Zo kun je op allesoveraandelen.com een gratis online cursus beleggen volgen en kun je met fictief geld gratis beleggen om zo de fijne kneepjes van het vak onder de knie te krijgen. Een aanrader, net zoals deelnemen aan het beursspel dat is.

Optimaal profiteren van de digitale tools van Allfunds

Deze dienst zal overigens in de toekomst als een afzonderlijke business-unit verder gaan. Vervolgens zal het dan worden geëxploiteerd door een beheermaatschappij in Luxemburg.  Het tekent waar Allfunds voor staat. Het is de natuurlijke evolutie van het bedrijfsmodel dat Allfunds hanteert. De onderneming heeft immers geïnvesteerd in het stimuleren van beleggingsdiensten door middel van de digitale mogelijkheden.  Met het nieuwe dienstenaanbod is het voor klanten van Allfunds mogelijk om optimaal te profiteren van de verschillende digitale tools die beschikbaar zijn via Allfunds.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)