Aandelen Authentic Brands kopen

Aandelen Authentic Brands kopen

Het wordt binnenkort mogelijk om aandelen Authentic Brands te kopen. De beursgang zal mogelijk nog dit jaar een feit zijn. Authentic Brands is eigenaar van ruim vijftig consumentenmerken. Na de beursgang wordt de waarde van Authentic Brands geschat op een waarde van 10 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Authentic Brands kopen kan heel interessant zijn

Authentic Brands werd in 2011 opgericht door Jamie Salter. Hij begin met een startkapitaal van 250 miljoen dollar. Authentic Brands heeft de afgelopen jaren allesbehalve stil gezeten en kocht onder meer dertig grote merken op, waaronder Brooks Brothers en Juicy Couture. De beste omschrijving van Authentic Brands is zonder twijfel een merkmanagementbedrijf. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City.

Check wel eerst de informatie op deze website

Aandelen Authentic Brands kopen die je als je verstandig bent niet voor je alle informatie elders op deze website goed doorgenomen hebt. Je vindt hier informatie over aandelen en beleggen, de brokers en de beurskoersen. Zonder kennis van de basisprincipes van beleggen is het lastig een leuk rendement te maken. Beleggen is niet altijd even gemakkelijk namelijk.

Ook de gelijkenisrechten van Elvis Presley en Marilyn Monroe

De eerste grote aankopen die Jamie Salter met zijn (eigen) geld deed was die van de kledingmerken Silver Star en Tapout. Opvallend is ook dat Authentic Brands de gelijkenisrechten heeft van een aantal bekendheden waaronder die van Muhamed Ali, Elvis Presley en Marilyn Monroe. Authentic Brands beschikt ook nog eens over een groot aantal landgoederen, waaronder die van voormalig bokser Muhamed Ali. Ook is het voor het overgrote deel eigenaar van het landgoed van Elvis Presley.

Van Bandolino tot Nautica en Taryn Roos

De beursgang is de eerste kroon op het noeste werk van Salter, die behalve de al genoemde merken ook eigenaar is van onder meer Bandolino, Barneys, Corso Como, Frye, Hervé Leger, Nautica, Taryn Roos en Spyder. Het kan straks buitengewoon interessant zijn om aandelen Authentic Brands te kopen. Check dan wel altijd eerst de informatie die je elders op deze website leest, het vergroot de kans op rendement.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)