Aandelen Sennder kopen of verkopen

aandelen Sennder kopen of verkopen
Aandelen Sennder kopen of verkopen

Het moet binnenkort mogelijk zijn om aandelen Sennder te kopen of te verkopen. Daarmee zou de kroon gezet worden op de indrukwekkende opmars die het Duitse online platform voor wegvervoer heeft ingezet en waaraan geen einde lijkt te komen. Het is namelijk snel gegaan met Sennder, dat eigenlijk nog steeds een startup is. Die snelheid werd vooral aangewakkerd door de overname van Uber Freight. Want dat gaf de onderneming een enorme boost. Voor aandelen Sennder kopen of verkopen concreet wordt, is het buitengewoon verstandig eerst de informatie over aandelen en beleggen elders op dit platform tot je te nemen.

Koop of verkoop aandelen Sennder via een broker:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Sennder maakt gebruik van gepatenteerde technologie

Nu al is Sennder een toonaangevende expediteur die werkladers toegang biedt tot vele duizenden vrachtwagens. Het bedrijf richt zich speciaal op digitalisering en automatisering en op alle weg logistieke processen. Daarbij maakt het Duitse bedrijf gebruik van gepatenteerde technologie dat de industrie richting de 21e eeuw leidt. Daarbij spelen transparantie, efficiëntie en flexibiliteit een voorname rol. Sennder heeft een duidelijke missie: het wil vrachtwagens verplaatsen met de kracht van data. Met die kracht kan eindeloze en duurzame capaciteit ontgrendeld worden.

Kantoor in Amsterdam moet centrale rol krijgen

Sennder is een bedrijf dat zich nadrukkelijk uitspreekt en zegt alleen met de beste mensen te  werken en die mensen anders zelf op te leiden. Daarbij staat het belang van de klant altijd op de eerste plaats en wordt alles beslist op basis van feiten en data. Sennder toont daarbij eigenaarschap en is betrouwbaar. Zeker na de overname van Uber Freight is het zeer snel gegaan met het bedrijf. Het is ondertussen met zeven kantoren door Europa gevestigd en er werken nu al rond de 600 mensen. In januari 2021 zal een kantoor in Amsterdam de deuren openen. Dit kantoor zal een centrale rol krijgen binnen de verovering van Europa, want dat is waar Sennder op mikt. Het wil straks actief zijn in heel Europa en zich ontwikkelen tot een onmisbare factor binnen het wegvervoer. Nu al weet men bij Sennder elke maand rond de 50.000 ladingen te verplaatsen. Maar dat is slechts een begin, zo laat het bedrijf zelf weten.

Aandelen Sennder kopen pof verkopen? Eerst kennis opdoen!

Aandelen Sennder kopen of verkopen kan dus straks zomaar eens een prima investering zijn. Kan, want zekerheid heb je uiteraard nooit. Bovendien is het zaak je eerst goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Die wereld namelijk, is complex en allesbehalve transparant. Om kennis op te doen kun je elders op dit platform een gratis online cursus beleggen volgen of deelnemen aan het beursspel. Ook lees je er alles over de rol van de brokers en over de beurskoersen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)