Aandelen CPL Resources kopen

Het staat in verschillende to do lijstjes: aandelen CPL Resources kopen. Dit vooral omdat CPL Resources in 2019 de omzet opnieuw wist te vergroten en de balans van de onderneming gewoon ijzersterk is. Aan aandelen CPL Resources kopen lijk je je dus geen buil te kunnen vallen. Het blijven echter aandelen, en aandelen gaan altijd gepaard met financiële risico’s. Het moet toch even gezegd.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Niets staat het kopen van aandelen CPL Resources nog in de weg

Voor het overige staat niets aandelen CPL Resources kopen nog in de weg, want niet voor niets wordt dit vrijwel overal sterk aangeraden als je aandelen wilt kopen. Over aandelen kopen gesproken, als beginner in deze wereld valt het bepaald niet mee om de juiste weg te vinden. Elders op dit platform wordt daarom op heldere wijze uitgelegd hoe je aandelen kunt kopen en vind je een overzicht van de brokers die je helpen bij aandelen CPL Resources kopen.

Netto kaspositie is met 40 miljoen euro indrukwekkend

Terug naar de aandelen CPL Resources. De aandelen zijn goedkoop omdat beleggers rekening houden met een groeivertraging bij uitzenders. CPL resources heeft echter geen hinder van welke groeivertraging dan ook en wist ook vorig jaar de omzet met ruim 8 procent te verhogen. De winstgroei van de Ierse onderneming steeg met liefst 36 procent. CPL Resources heeft daarnaast een netto kaspositie van liefst 40 miljoen euro. Daarmee is CPL Resources definitief voorbij de recessie die het bedrijf in 2009 in het voortbestaan bedreigde. Dubbel en dwars zelfs. Aandelen CPL Resources kopen betekent overigens wel dat je rekening dient te houden met de marktwaarde van de onderneming, want die is ‘slechts’ 203 miljoen euro. Daardoor s de liquiditeit wat beperkt en kun je als belegger bij voorkeur gebruik maken van zogenaamde limiet orders.

Met speciale dank aan Anne Hetary

CPL resources is overigens een onderneming die gevestigd is in Dublin en werd opgericht en nog steeds geleid door de Ierse zakenvrouw Anne Heraty, die er de naam Computer Placement Ltd opplakte. De groep, want dat is het, heeft twaalf bedrijven en 21 kantoren. Daarvan bevinden zich twaalf in Ierland zelf, twee in Noord-Ierland en de rest in Europa. CPL Resources richt zich met name op IT, bouw, sales/marketing en callcentra, maar ook op secretarieel werk, administratief en financieel, bouw- en technische installaties, farmacie en wetenschap, bouw, productie, horeca, logistiek en verkoop en op resourcing/manhunter voor met name managementfuncties.

Uitstekend financieel rapport is laatste zetje in de rug

In korte tijd wist de inmiddels beroemde Heraty het breed georiënteerde bedrijf op te stuwen in de vaart der volkeren. Aandelen CPL Resources kopen lijkt dan ook een prima plan, zeker ook gezien de wijze waarop het bedrijf de recessie wist te overleven, iets dat iets vertelt over de stabiliteit van een onderneming. De huidige financiële cijfers zijn het laatste zetje in de rug om aandelen CPL Resources te kopen.

Daar komt nogal wat bij kijken

Aandelen kopen dus, daar komt echter nogal wat bij kijken, zeker als je niet bekend bent met de werkwijze. Elders op dit platform word je echter heel aardig op weg geholpen en lees je alles over hoe je precies aandelen in eigendom kunt krijgen, worden de verschillende beleggingsmogelijkheden met elkaar vergeleken, vind je een overzicht van brokers en zie je de aandelenkoersen. Ook kun je er online beleggen en als je verstandig bent dan open je alvast een beleggingsrekening en schrijf jij je in voor een cursus beleggen. Want wil je echt oogsten met je aandelen, dan dien je wel te weten hoe de hazen precies lopen op de beursvloer.

Kennis is macht

Kennis is macht, zoveel is ook duidelijk. Heb jij plannen aandelen CPL Resources te kopen, lees je dan zo uitgebreid mogelijk in over het bedrijf en over wat de aandelen de afgelopen jaren deden. Winst maken met aandelen begint met kennis en met de informatie die je elders op dit online platform aantreft. Doe er je voordeel mee.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)