Aandelen Skillz kopen

.

aandelen Skillz kopenWel eens gedacht om in te stappen in de gaming industrie en in aandelen van een grote speler op dat gebied te gaan doen? Die kans doet zich voor, nu Skillz de beurs op gaat. Aandelen Skillz kopen lijkt een aantrekkelijke optie, temeer daar het bedrijf nog lang niet volgroeid is. Aandelen Skillz kopen betekent helpen bij het eerste doel van het bedrijf: 3,5 miljard dollar waard worden. Voor aandelen Skillz kopen aan de orde is doe je er verstandig aan om je eerst goed in de materie te verdiepen. Dat kan prima elders op dit platform, waar je onder meer het gratis beursspel speelt een cursus beleggen kunt volgen en oefent voor het grote werk door gratis te beleggen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Skillz wil snel naar de 3,5 miljard

Aandelen Skillz kopen kan zomaar eens een meer dan uitstekende keuze zijn. Momenteel (augustus 2020, red) is een beursgang in voorbereiding en het bedrijf hoopt vervolgens snel 3,5 miljard dollar waard te zijn.  Met een omgekeerde beursgang wil het vers kapitaal ophalen bij investeerders. En als de voortekenen niet bedriegen is er meer dan voldoende interesse van partijen om aandelen Skillz te kopen.

Voor iOS en voor Android

Er zullen mensen zijn die niet precies weten wat Skillz is en doet. Een schande is dat zeker niet. Skillz is namelijk een  platform dat zich bezighoudt met het organiseren van e-sportstoernooien in de breedste zin van het woord. Of beter; het biedt een platform voor alle mobiele games die gespeeld kunnen worden op iOS en Android. Het maakt mogelijk dat vrienden en bekenden een toernooi spelen om bijvoorbeeld echt geld, prijzen of punten. Ingewikkeld is Skillz niet, het richt zich op de simpele online spellen. De waarde van 35 miljard dollar die het nastreeft, is gebaseerd op 6,3 keer de omzet. Let wel, op de omzet zoals die verwacht wordt in het jaar 2023. Aandelen Skillz kopen is erg interessant, zeker nu de gaming industrie steeds meer in trek komt bij beleggers.

Sociale concurrentie

Aandelen Skillz kopen zal het bedrijf helpen verder te groeien hoewel het nu al toonaangevend is in de wereld van de mobiele games. Skillz zorgt voor verbinding en zorgt voor een leuke en eerlijke competitie.  De speciale marktplaats die gebruikt wordt en die het feitelijk zelf is helpt Skillz om franchises op te bouwen en Skillz benut daarbij ook de sociale concurrentie die het mogelijk maakt om te kunnen gamen. Skillz maakt bij haar werkzaamheden gebruik van gepatenteerde technologie en heeft miljarden informele esports toerooien voor zeker dertig miljoen mobiele spelers over heel de wereld mogelijk gemaakt ondertussen.  Elke maand opnieuw wordt door Skillz dan ook voor miljoenen aan prijzen uitgereikt.

Aan aandacht geen gebrek

Skillz is met het hoofdkwartier gevestigd in San Francisco. Een reden om ook aandelen Skillz te kopen is wellicht het feit dat het bedrijf ondersteund wordt door belangrijke venture capitalist, verschillende mediabedrijven en ook professionele sportcompetities. De waarde en zeker de toegevoegde waarde die Skillz biedt wordt door meer en meer partijen  onderkent ondertussen. In dat kader hebben ondernemingen al openlijk hun steun uitgesproken. Voorts zegt het genoeg dat het al speciale aandacht kreeg van onder meer CNBC’s Disruptor 50, Forbes Next Billion-Dollar Startups en wordt het gezien als een van de snelst groeiende ondernemingen in de Verenigde Staten.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)