Aandelen Raizen kopen

Aandelen Raizen kopenHet ligt in de lijn der verwachting dat aandelen Raizen kopen ergens in de maanden juni of juni van dit jaar mogelijk zal zijn.  Raizen is een Braziliaans energiebedrijf en een joint venture van het Nederlandse Royal Dutch Shell en Cosan. Raizen heeft met Banco BTG Pactual SA, Bank of America, Citi en Credit Suisse ondertussen vier banken ingeschakeld om de beursgang te begeleiden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Raizen kopen is mogelijk in de maanden juni of juli

Ondertussen verwachten  insiders dat Raizen nog meer financiële instellingen zal gaan benaderen en dat aandelen Raizen kopen ergens in de maanden juni of juli mogelijk zal zijn op de B3 van Brazilië. Met de beursgang zou Raizen 13 miljard Braziliaanse real op willen halen, omgerekend een bedrag van 2,25 miljard dollar. Daarmee zou de waardering van de onderneming komen te liggen op 17,3 miljard dollar.

Zorg dat  je goed beslagen ten ijs komt in als je de beursvloer op gaat

Aandelen Raizen kopen doe je bij voorkeur niet voor je alle informatie op deze website tot je genomen hebt. Het is belangrijk dat je goed beslagen ten ijs komt als jij je in de beleggingswereld gaat bewegen. Zonder parate kennis is het lastig een goed rendement te maken namelijk. Op deze website vind je informatie over de aandelenkoers, de brokers en kun je als beginner leren beleggen met fictief geld. Pas als je vervolgens alle basisprincipes van beleggen kent, kun je daadwerkelijk aandelen Raizen kopen.

Zevenduizend tankstations onder de naam Shell

Raizen is de op twee na grootste Braziliaans energiebedrijf en als gekeken wordt naar de omzet en de vijfde grootste van het land. De onderneming werd opgericht in 2010 en het heeft een netwerk van ongeveer zevenduizend tankstations onder de naam Shell in zowel Brazilië en Argentinië. Raizen is ook al bekend vanwege de ethanolproducten met een waarde van 2,2 miljard Amerikaanse gallons op jaarbasis. De joint venture van Shell heeft echter meer. Uit de erfenis va Cosan bleven 26 ESB-installaties met een capaciteit van 62 miljoen ton suikerriet per jaar over. Dat geldt ook voor 940 megawatt geïnstalleerde elektrische capaciteit geproduceerd uit suikerriet biomassa.

Hoofdkwartier bevindt zich in Sao Paulo

De joint venture van Shell is met het hoofdkwartier gevestigd in Sao Paulo. Aandelen Raizen kopen kan best een interessante optie zijn. Niet echter voor je de informatie hier op  allesoveraandelen.com gelezen hebt.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)