Aandelen Deliveroo kopen

aandelen Deliveroo kopen
Aandelen Deliveroo kopen moet binnenkort mogelijk zijn. De Britse internetdienst bezorgt maaltijden bij de klant. Met name via fiets- en scooterkoeriers. Deliveroo haalt de maaltijden via partnerrestaurants. Je kunt maaltijden bij Deliveroo bestellen via de website of met een speciale app voor zowel Android als iOS. Deliveroo bestaat sinds 2013 en is actief in tal van Europese landen en Azië.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Deliveroo kopen mogelijk vanaf 2021

Overigens werd het moederbedrijf, Roofoods Limited, al in 2012 opgericht door William Shu en Greg Orlowski. Deliveroo haalde met de jaren als voor 1,5 miljard pond investeringen op en zou nu rond de 6 miljard waarde hebben. Deliveroo is sinds 2015 actief in België. Het netwerk in België beslaat ondertussen dertien steden. Dat houdt in dat er daar 3500 koeriers werken. In België werkt Deliveroo samen met 3000 Belgische restaurants.

De persoonlijke missie van William Shu

Shu verhuisde naar London en was verrast door het groot aantal restaurants en verbaasd over het feit dat er zo weinig eten bezorgd werd. Vervolgens maakte Shu er een persoonlijke missie van om dit beter te verzorgen. Dat leverde de wereld Deliveroo op. Shu had daarmee een uitstekende beslissing genomen. De omzet groeide in de jaren met liefst 650 procent.

Deliveroo is ook in Nederland actief

Het coronavirus legde Deliveroo en vergelijkbare bedrijven bepaald geen windeieren. Er werd in 2020 een geweldige omzet gedraaid omdat uit eten er voor mensen niet in zat, maar door een maaltijd thuis te laten bezorgen toch ontzorgd werden wat betreft het diner. Uiteraard is Deliveroo ook in ons land actief. In het Verenigd Koninkrijk gaat Deliveroo binnenkort verder uitbreiden. Daardoor kan het potentieel vier miljoen extra klanten bedienen.

Check de relevante informatie op allesoveraandelen.com

Voor aandelen Deliveroo kopen het geval is, doe je er verstandig aan eerst de informatie over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft elders op deze website tot je te nemen. Je kunt er deelnemen aan een gratis online cursus beleggen, deelnemen aan het beursspel en vindt er informatie over brokers en beurskoersen. De wereld van de aandelen is allesbehalve transparant. Hoe meer je weet, hoe meer kans je hebt om rendement te maken.

Koeriers werken op zelfstandige basis

Bijzonder aan de koeriers van Deliveroo is dat ze op zelfstandige basis hun werk doen. Er bestaat dus geen arbeidsovereenkomst maar worden als zelfstandigen beschouwd, iets wat overigens nogal eens wat stof deed opwaaien. Hummingbird geldt als een van de belangrijkste aandeelhouders van Deliveroo, ook al geen onbekende in de aandelenwereld. Het kan dus best interessant zijn om in 2021 aandelen Deliveroo te kopen. Doe dat echter niet voor je alle informatie op allesoveraandelen.com hebt gelezen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)