Aandelen Alfen kopen

Aandelen Alfen kopen: krijg jij energie van deze aandelen?

aandelen alfen kopenHet Nederlandse bedrijf Alfen is leverancier van onder andere opslagsystemen voor energie en laadpalen. Het bedrijf kondigde in maart 2018 een beursgang aan en is hiermee een van de kleinste bedrijven die op deze manier financiële mogelijkheden creëert. De reden voor de beursgang in plaats van het verkopen aan een partij met een grotere equity is de naamsbekendheid die dit bedrijf wil doen groeien. Het uiteindelijk betreden van de internationale markt en het aangaan van zakelijke internationale overeenkomsten heeft de voorkeur. Aandelen Alfen kopen is daarmee een interessante optie voor zowel beginnende als ervaren beleggers die de Nederlandse zakelijke markt willen ondersteunen.

Beleggen? Vergelijk aanbieders en bespaar:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De geschiedenis van Alfen en aandelen Alfen kopen

In het jaar 1937 werd het Nederlandse bedrijf Alfen opgericht. Tegenwoordig heeft het bedrijf een personeelsbestand van zo’n 234 personen. Deze mensen werken in de eigen kantoren in Engeland, Duitsland en België, maar het grootste deel werkt op de kantoren in Almere. De groei van Alfen zit hem in het feit dat dit bedrijf succesvol is in het maken van opslagsystemen voor energie, met de mogelijkheid om piekmomenten van vraag en aanbod op te vangen. Ook ontwikkelt Alfen laadpalen voor elektrische auto’s. In 2017 maakte Alfen een omzet van 74 miljoen Euro. In 2018 zou de omzet rond minimaal 99 miljoen komen te liggen. Het doel van Alfen is een jaarlijkse groei in de omzet van 40%. Hiermee is aandelen Alfen kopen zeer interessant voor degenen die een leuk rendement willen opbouwen.

Via een voordelige broker aandelen Alfen kopen

Het beleggen van extra geld in aandelen is een populaire manier om te zorgen voor een appeltje voor de dorst. Op deze manier kun je jouw geld laten groeien. Het sparen bij de bank biedt tegenwoordig een nauwelijks interessante rente. Hoewel het beleggen gepaard gaat met een risico biedt het mogelijke rendement bij succesvol beleggen toch een goede optie om jouw kapitaal te vergroten. Wil jij aandelen Alfen kopen? Kies dan voor een broker die bij je past. Kies voor een broker met lage transactiekosten en eventuele educatieve informatie over het leren beleggen op Allesoveraandelen.com. Hier kun je een vergelijking maken tussen goede online brokers, of kiezen voor het beleggen in beheer. Zo wordt aandelen Alfen kopen voordelig en eenvoudig!

Bekijk de vele mogelijkheden bij de brokers op de Nederlandse markt en start met het beleggen in mixfondsen of ga direct voor het aandelen Alfen kopen. Tegenwoordig is het zelfs mogelijk om te starten met het beleggen met een klein (eventueel maandelijks) bedrag.

5/5 - (17 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)