Aandelen Dell kopen

aandelen dell kopen

Aandelen Dell kopen

Sinds het jaar 1984 mag het bedrijf Dell zich marktleider noemen op het gebied van computers, laptops en gerelateerde producten. Het bedrijf heeft een wereldwijd bekende naam gevestigd en bezit kantoren over de hele wereld. Een goede staat van dienst, innovatieve computers en een goed financieel beleid maken het aandelen Dell kopen bijzonder interessant voor degenen die willen investeren in technologie. Dell is een Amerikaans bedrijf, gevestigd in Texas en maakte een introductie op de beurs in 1988, waarna er direct een ware run ontstond op de aandelen. Op de Forbes lijst staat Dell sinds het jaar 1992 vermeldt als een van de grootste bedrijven ter wereld. Denk jij na over aandelen Dell kopen? Lees dan vooral verder.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dell kopen; het kan weer

Wil je aandelen Dell kopen? Dan doe je dat op de Amerikaanse beurs voor technologie, oftewel de NASDAQ. In het jaar 2013 werd Dell van de beurs gehaald tegen een waarde van zo’n 22 miljard dollar. Het bedrijf investeerde weer en overwoog om op een gegeven moment opnieuw in te treden tot de beurs. Vanaf nu is het aandelen Dell kopen weer mogelijk met een hernieuwde intreding. Je kunt bijvoorbeeld eerst short gaan op Dell, of gokken op een gezonde nieuwe koers met jouw aandelen van dit nog steeds groeiende bedrijf. Het doel van de hernieuwde intrede op de beurs is het verlagen van een schuldenlast die rond de 50 miljard dollar ligt. Zoals bij iedere actie wat betreft het beleggen in aandelen, is het investeren en aandelen Dell kopen uiteraard niet zonder risico. Toch kan het bijzonder interessant zijn om in te stappen en mee te maken hoe het bedrijf het gaat doen in de komende vijf jaar.

Het aandelen Dell kopen, wat gaat Dell doen?

Met de opbrengst van de aandelen wil Dell de laatste aandelen VMware en het bedrijf doen groeien. Wanneer je aandelen Dell wilt kopen dan kies je voor Dell Technologies op de NASDAQ. Hiervoor heb je een beleggingsrekening nodig bij een broker, vanwaaruit je kunt handelen op de buitenlandse beurs. Het heeft uiteraard zin om een vergelijking te maken tussen de brokers op onze markt, die gunstige voorwaarden en lage kosten (bijvoorbeeld voor transacties) hanteren. Wil je starten met aandelen Dell kopen? Maak dan handig gebruik van de mogelijkheid om gratis een onafhankelijke vergelijking te maken tussen brokers. Zo kun je bijvoorbeeld profiteren van een bedrag aan gratis transactietegoed. Als leek kun je zelfs voor je laten beleggen met jouw geld. Kortom; bekijk de mogelijkheden.

5/5 - (12 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)