Beleggen voor beginners

Beleggen voor beginners

Tegenwoordig kun je bij veel verschillende aanbieders en brokers starten met het beleggen voor beginners. Zo kun je voor de toekomst een mooi bedrag bij elkaar sparen en hopelijk een mooi rendement behalen met het doen van beleggingen. Heb je zelf enige kennis van beleggen en lijkt het je leuk om tegen lage kosten via een online broker te starten met het beleggen van jouw spaargeld? Of heb je geen zin of tijd om je te verdiepen in het beleggen, maar wil je jouw geld wel laten groeien? Dan is het overwegen van het beleggen voor beginners zeker de moeite waard.

Open een rekening of vraag een informatiepakket aan:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Beleggen voor beginners, hoe doe je dat?

Er zijn verschillende brokers die het online beleggen voor beginners aanbieden. Zo kun je een (gratis) beleggingsrekening openen bij een online broker, bijvoorbeeld bij Binck. Op deze rekening leg je geld in. Vanuit de beleggingsrekening kun je zelf aandelen kopen. Maar je kunt ook kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker voor jou aan het werk met jouw geld en het doen van beleggingen. Vaak wordt er ook gehandeld middels een geautomatiseerd systeem.

Aan het kopen en verhandelen van aandelen zijn kosten verbonden. Jij bepaalt bij het beleggen voor beginners welke koers (handelswijze) men mag hanteren bij het beleggen met jouw geld. Jij bepaalt dus het risico dat men mag nemen met jouw geld.

Het risico bepalen bij het beleggen voor beginners

Wanneer je voor het beleggen voor beginners op zoek gaat naar een voordelige broker met lage tarieven, dan heeft het zeker zin om op AllesOverAandelen.com een vergelijking te maken tussen de aanbieders van het beleggen. Hier vind je online brokers die je op basis van onafhankelijke informatie vergelijkt. Ook kun je direct een aanmelding doen voor een gratis oefenaccount, waarbij je met nepgeld mag oefenen met het beleggen voor beginners. Wil je het geld dat je inlegt voor je laten beleggen? Dan kies je voor het beleggen in beheer.

Met een klein bedrag beleggen voor beginners

Je hoeft niet te beschikken over een enorm bedrag aan kapitaal voor het beleggen voor beginners. Je kunt via veel brokers al starten met het beleggen in beheer of zelfstandig beleggen met een inleg van een klein maandelijks bedrag op jouw beleggingsrekening. Zo kun je met een klein maandelijks vast bedrag al werken aan het opbouwen van een bedrag aan geld voor de toekomst en rendement opbouwen.

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)