Mexem Broker

Mexem broker

Mexem is een broker die danig aan de weg timmert en ook voor particulieren wereldwijd beleggen mogelijk maakt. Je opent gemakkelijk en helemaal gratis een rekening en ook het beheren van de rekening doe je zonder dat je er voor hoeft te betalen. Mexem staat ook bekend vanwege de lage kosten per order. Daarmee is de opmars waaraan deze broker bezig is al voor het grootste deel verklaard.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Toonaangevende broker in Europa

Mexem is een toonaangevende broker in Europa en is vooral bekend geworden vanwege de lage tarieven. Het staat onder supervisie van CySec en staat in ons land geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten. Mexem is krachtig genoeg om professionele handelaren van dienst te kunnen zijn en is evengoed te gebruiken door de beginnende belegger. Ook dat is iets dat van Mexem een bijzondere speler maakt in de wereld van de brokers.

Handelsplatform wordt gerekend tot een van de beste ter wereld

Als je in aandelen wilt en wilt beleggen, dan ben je afhankelijk van brokers. Binnen de beschikbare brokers heeft Mexem broker zich in sneltreinvaart een sterke positie weten te bemachtigen. Die opmars is simpel te verklaren. Mexem biedt namelijk heel erg veel en maakt het ook de beginnende belegger wel heel erg gemakkelijk. Niet voort niets werd de broker en dan specifiek het handelsplatform al in 2020 door vakblad Barron’s uitgeroepen tot een van de beste ter wereld. Uiteraard is ook mobiel beleggen prima mogelijk bij deze moderne aanbieder.

Mexem broker reviews en ervaringen

Uit de reviews en ervaringen van mensen die al gebruik maken van het handelsplatform blijkt dat Mexem gewoon veel te bieden heeft. Zo kun je gemakkelijk rapporten en analyses samenstellen. Deze kunnen je nadrukkelijk helpen om steeds de beste beleggingsbeslissingen te nemen. Mexem biedt eveneens een tool die steeds aangeeft hoeveel risico je loopt met je portefeuille en daarover zijn de meeste gebruikers erg tevreden. En ook al geprezen tool die Mexem biedt is Smart Routing. Dat wil niets anders zeggen dan dat het platform zelf zoekt naar de beste prijs voor dat aandeel dat je aan wilt schaffen. Er is bijzonder weinig kritiek op het platform van Mexem in elk geval. De mensen die er gebruik van maken, piekeren er niet over om over te stappen naar een andere broker.

Ook brede aanbod spreekt in het voordeel van Mexem broker

Het is snel gegaan met Mexem broker. Je kunt met deze broker tegenwoordig al op 135 beurzen handelen en dat in 33 verschillende landen. Behalve de Europese landen kun je met Mexem ook handelen in Amerika, Canada, Mexico, Brazilië, Australië, Japan, India, Hongkong, Singapore, Zuid Korea en Zuid Afrika. Bij Mexem kun je handelen in aandelenopties, futures, obligaties, valuta, metalen, sprinters, turbo’s en ETF’s. Ook dit brede aanbod spreekt nadrukkelijk in het voordeel van de broker.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)