Aandelen Netskope kopen

Als de voortekenen niet bedriegen wordt het nog in 2022 mogelijk om aandelen Netskope te kopen. Met de beursgang wil het bedrijf de toch al stevige positie nog verder versterken. Nu al wordt het bedrijf geschat op een waarde van 3 miljard.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Netskope kopen nog in 2022 mogelijk

Aandelen Netskope kopen betekent investeren in een Amerikaans softwarebedrijf. Het biedt de beste computerbeveiliging platformen en biedt oplossingen voor bedrijven voor het beschermen van gegevens en is het bedrijf dat je kan helpen om je te verdedigen tegen bedreigingen in cloud applicaties, cloud infrastructuur en het web. Netskope is met het hoofdkantoor gevestigd in Santa Clara. Verder heeft het een ontwikkeling faciliteit in India. Ook heeft Netskope kantoren in San Francisco, Redmond, New York, Londen en Singapore. De onderneming werd opgericht in 2012.

Lees alles over beleggen en aandelen op AllesOverAandelen.com

Voor aandelen Netskope kopen echt aan de orde is, doe je er zeer verstandig aan om je eerst goed te verdiepen in alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Pas als je namelijk voldoende van de materie weet is het ook reëel dat je rendement gaat maken op het ingelegde geld. Op AllesOverAaandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen, brokers en de beurskoersen en kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Pas als je voldoende weet, is aandelen Netskope kopen ook een goed idee.

Nu al waarde van ruim 3 miljard voor Netskope

Wat precies de bedoeling is met het opgehaalde geld is vooralsnog onduidelijk. De marktpositie van Netskope is al erg stevig en de waardering van ruim 3 miljard liegt er ook niet om. Veel bedrijven met een positie in de Fortune 100 maken al gebruik van de diensten van Netskope. Zelf behoort Netskope tot de Forbes Cloud 100 lijst. Voor welk bedrag de aandelen de deur uit gaan en wanneer de beursgang precies een feit zal zijn, is vooralsnog onduidelijk. Datzelfde geldt voor het aantal aandelen dat op de markt beschikbaar komt. Volg voor het laatste nieuws daarom altijd de website AllesOverAandelen.com. 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)