Aandelen Dole kopen

Aandelen Dole kopen

Aandelen Dole kopen moet binnen afzienbare tijd mogelijk zijn op de beurs in New York. Het verzoek is ingediend en er is al een bestemming voor het geld dat met de beursgang opgehaald wordt. Dat geld zal namelijk aangewend worden voor het aflossen van schulden en om de toekomstige fusiekosten te dekken.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Dole kopen: een interessante optie voor elke belegger

Dole is ontstaan na de fusie tussen Dole Food en de Ierse tegenhanger Total Produce. Het is niet bekend hoeveel aandelen er precies uitgegeven worden en wat de beursgang moet kosten. Ook de prijs per aandeel moet nog vastgesteld worden. Wel zeker is dat Davy, Deutsche Bank Securities en Goldman Sachs de beursgang in goede banen moeten leiden. Het is de bedoeling dat de aandelen Dole onder de aanduiding DOLE verkocht gaan worden. Aandelen Dole kopen moet nog in 2021 mogelijk worden.

Dole Food neemt Total Produce over

In februari 2021 stemde Total Produce in met het feit dat het overgenomen gaat worden door Dole Food. Het kapitaal van beide bedrijven zijn ondergebracht in een nieuwe opgerichte onderneming. De fusie betekent dat  beleggers in Total Produce 82,5 procent van de aandelen van Dole krijgen. Investeringsmaatschappij Castle & Cook, dat 55 procent van DFC Holding – de moeder van Dole Food- in handen heeft krijgt de rest.

Zorg dat je alles weet over aandelen en beleggen

Aandelen Dole kopen zou ook voor jou best eens heel interessant kunnen zijn. Voor je dat echter serieus overweegt doe je er verstandig aan om je eerst te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Hoe meer kennis je hebt, hoe groter de kans op rendement. Op deze website vind je heel erg veel informatie over aandelen en beleggen, brokers en beurskoersen. Bovendien kun je leren beleggen, onder meer met de gratis online cursus beleggen. Verstandig om dit te doen voor aandelen Dole kopen echt concreet wordt.

Meer dan alleen een ananasteler en na fusie een nog stevigere positie in de markt

Dole staat bekend als een ananasteler. Dole doet echter meer en is eveneens distributeur van vruchten zoals bananen, druiven en aardbeien. Ook is het actief in de markt van kant-en-klare salades en groenten. De al stevige positie van Dole moet na de beursgang nog steviger worden, iets waaraan zeker ook de fusie een steentje bij zal dragen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)