Aandelen Alibaba kopen

Aandelen Alibaba kopen: over Alibaba

Aandelen Alibaba kopen

De Alibaba Group uit China is één van de grootste en populairste online bedrijven ter wereld. Naast de webshop Alibaba.com heeft de Alibaba groep ook een veilingsite Taobao. Dit is vergelijkbaar met Amazon.com en Ebay.com.  Maar het blijft niet alleen bij populaire webshops: Alibaba heeft ook cloudcomputing diensten (zoals Amazon ook heeft ) en een eigen betaalsysteem.

Aandelen Alibaba kopen: beursgang Alibaba

De beursgang is één van de grootste ooit. Alibaba heeft een omzet van 395 miljard dollar (286 miljard euro) per jaar. De winst verdubbelde vorig jaar naar 1,3 miljard dollar (1 miljard euro)!

Aandelen Alibaba kopen? Vraag gratis meer informatie over brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Alibaba kopen

Wil jij aandelen kopen van een enorm online bedrijf dat ook nog eens erg populair is? Kies dan voor de aandelen van Alibaba, de oprichter van de populaire webshop AliExpress.com. Alibaba begon in 1999 als platform om de wereldwijde handel positief te stimuleren. Het doel is om verkopers de mogelijkheid te geven hun producten wereldwijd aan te bieden en klanten te helpen om gewenste artikelen snel en gemakkelijk online te kunnen vinden. Via de webshops bestel je eenvoudig miljoenen producten uit meer dan veertig verschillende categorieën, waaronder ook machines en elektrische apparaten. De webwinkel trekt bezoekers vanuit bijna 200 landen. Als je aandelen van Alibaba koopt, kun je meedelen in de winst van een internationaal handelsbedrijf.

Meer dan een webshop

Alibaba is meer dan een webwinkel. Het overkoepelende bedrijf, de Alibaba Group, breidt zijn activiteiten meer en meer uit naar digitale media, clouddiensten en entertainment. Ook veilingsite Taobao, vergelijkbaar met Ebay.com, is erg populair. Alibaba aandelen kopen betekent investeren in een groeiend bedrijf, dat zich richt op de toekomst. Door middel van de doordachte bedrijfscultuur en businessmodellen heeft de Alibaba Group een stabiele basis, waarop ze in elk geval meer dan 100 jaar kan bouwen. Het bedrijf startte met 18 mensen met de missie kleine bedrijven door het gebruik van internet innovatieve mogelijkheden en betere kansen te bieden. Inmiddels is het uitgegroeid tot wereldwijde marktleider in de ecommerce.

Daarom koop je Alibaba aandelen

Waarom koop je aandelen van Alibaba? Een goede reden is de positieve bedrijfscultuur en werkwijze van het bedrijf. Zij zetten hun gebruikers en klanten altijd op de eerste plaats, zijn integer en stimuleren samenwerking. Ze zijn flexibel en zoeken altijd naar de beste innovaties om hun klanten tegemoet te komen en het bedrijf stabiel en vitaal te houden. Met het kopen van Alibaba aandelen, zet je je geld weg in een gezond en groeiend bedrijf met mogelijkheden voor de toekomst. Met de vele handelsinitiatieven en een eigen betaalomgeving kan het bedrijf nog vele stappen maken in het stimuleren van de onlinehandel. Dat maakt het mogelijk met een positieve blik vooruit te kijken en kun je aandelen kopen die je een mooi resultaat opleveren. Dat levert je meer op dan het geld op je spaarrekening te laten staan.

Alibaba aandelen zijn favoriet

In 2014 ging Alibaba naar de beurs en maakte daar een vliegende start. De aandelen waren immens populair en vlogen als zoete broodjes over de toonbank. Binnen korte tijd stond Alibaba boven in het rijtje grootste beursgenoteerde ondernemingen ter wereld. Nog steeds is het kopen van Alibaba aandelen een kans om je geld op een veelbelovende manier te beleggen. De omzet van het bedrijf blijft stijgen en er dienen zich steeds nieuwe mogelijkheden aan. Zo wordt er geïnvesteerd in onderzoek naar fintech, kunstmatige intelligentie en het beheren van grote hoeveelheden data door supersnelle kwantumcomputers. Wil jij aandelen van Alibaba kopen? Alibaba ziet mogelijkheden op de langere termijn en aandelen bieden daarom een goed perspectief.

Zo koop je Alibaba aandelen

Als je een aandeel van Alibaba koopt, koop je eigenlijk een klein stukje van het bedrijf. Als eigenaar van dat stukje deel je mee in de winst, maar ook in eventueel verlies. Beleggen is dus nooit zonder risico. Garanties zijn er niet. Verdiep je daarom altijd goed in de mogelijkheden en voorwaarden voor je je geld belegt. Wil jij één of meerdere aandelen van Alibaba kopen? Zoek dan een betrouwbare broker met goede voorwaarden en een acceptabel tarief. Het is verstandig verschillende brokers te vergelijken om de beste en goedkoopste broker te vinden, die past bij jouw beleggingswensen. Zo kun jij met een vertrouwd gevoel Alibaba aandelen kopen en mogelijk een mooie winst op je spaargeld maken.

Lees ook alles over aandelen kopen

3.9/5 - (26 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie