Peaks beleggen

Peaks beleggen in aandelen met wisselgeldHet heeft alles in zich om een hype te worden en misschien is het dat wel al; Peaks beleggen. De benodigde app is ondertussen al ruim 400.000 keer gedownload. Peaks beleggen laat zien dat beleggen voor iedereen mogelijk is, temeer je al start vanaf een bedrag van een euro. Kennis is niet beslist noodzakelijk en je hebt altijd toegang tot je geld. Mocht je toch graag enige kennis opdoen voor je gaat beleggen, overweeg dan de gratis cursus beleggen hier op dit platform, op Alles over Aandelen.com dus. Je leert hier alles over beleggen, de rol van de brokers en hoe je gratis kunt beleggen.

Peaks beleggen: beleggen met je wisselgeld

Peaks beleggen wordt ook wel beleggen met je wisselgeld genoemd. Dit omdat je de betalingen die je doet naar de eerstvolgende euro naar boven af kunt ronden en met het wisselgeld kunt beleggen. Bij Peaks bouw je zoals men dat noemt een potje op. De kans op een mooi rendement is volop aanwezig en je hebt de zekerheid dat je belegt in zes verschillende indexfondsen. Je geld wordt verdeeld over honderden aandelen en obligaties. Je kansen worden gespreid wat betreft de sectoren en wat betreft de landen in de wereld. Dat Peaks beleggen zo in opmars is, is overigens niet zo heel erg verwonderlijk.

Zo beleg je op zeer duurzame wijze

Peaks beleggen betekent bijvoorbeeld op duurzame wijze beleggen. Zo beleg je alleen in de duurzame indexfondsen en dus bijvoorbeeld niet in de tabaksindustrie om maar een voorbeeld te noemen. Peaks beleggen kun je al in vijf minuten realiseren, want zo lang duurt het voor je de app gedownload hebt en helemaal klaar om te beginnen. Nog een reden waarom beleggen met Peaks zo populair is, is het feit dat je geld steeds veilig is. De beleggingen worden namelijk niet door Peaks, maar door de Stichting Derdengelden bewaard. Mocht er iets met Peaks gebeuren, dan is je geld in alle gevallen veilig. Dat is wel een prettige gedachte in de toch onvoorspelbare beleggingswereld.

Beleggen kost je slechts een euro per maand of slechts 0,5 procent per jaar

Peaks beleggen is een eenvoudige manier om geld te beleggen. Je bepaalt helemaal zelf voor welke inleg je kiest en kiest uit een van de portfolio’s die beschikbaar zijn en die aansluit bij jouw persoonlijke situatie. Beleggen met Peaks is bovendien erg goedkoop. Heb je beleggingen die een waarde hebben beneden de 2500 euro, dan betaal je slechts een euro per maand. In andere gevallen- als je beleggingen dus meer waard zijn dan 2500 euro- betaal je slechts 0,5 procent per jaar.

Het werkt erg prettig met de speciale app die ontwikkeld is

Peaks beleggen is zo dus gemakkelijk en goedkoop. En dat terwijl de kans op een prima rendement dus zeer nadrukkelijk aanwezig is. Daarmee is voor eens en altijd afgerekend met de fabel dat beleggen er alleen voor de rijken is. Peaks bewijst namelijk het tegendeel. Beleggen met Peaks regel je gemakkelijk allemaal vanuit de speciale Peaks app overigens, een zeer gebruiksvriendelijke app.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)