Aandelen AIG Corebridge kopen

Aandelen AIG Corebridge kopen? Dat wordt binnenkort mogelijk. Het is de bedoeling dat aandelen AIG Corebridge kopen mogelijk wordt op de New York Stock Exchange. Met de beursgang wil de onderneming een bedrag van 1,92 miljard dollar ophalen met de uitgifte van 80 miljoen aandelen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen AIG Corebridge kopen op de NYSE

Voor aandelen AIG Corebridge kopen daadwerkelijk aan de orde is, doe je er zeer verstandig aan om je eerst goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zonder parate kennis van zaken wordt het namelijk lastig om succesvol te beleggen. Op AllesOverAandelen.com kun je om die reden alle informatie lezen over beleggen en aandelen. Je maakt kennis met de beste brokers, die je bovendien gemakkelijk met elkaar kunt vergelijken. Verder kun je de actuele beurskoersen vinden en kun je deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Door dat te doen, kom je altijd goed beslagen ten ijs en wordt de kans op succes in elk geval een stuk groter, al heb je natuurlijk nooit garanties.

American International Group

AIG staat voor American International Group. Corebridge Financial is een onderdeel van deze enorm grote onderneming. AIG is een financierings- en verzekeringsmaatschappij die actief is in tachtig verschillende landen en rechtsgebieden. Bij AIG werken rond de 50.000 mensen. Het hoofdkantoor van de onderneming vind je in New York City en AIG bedient met al haar bedrijfstakken liefst 87 procent van de Fortune Global 500 en liefst 83 procent van de Forbes 2000. Slechts één keer ging het wat minder met het bedrijf. Dat was tijdens de crisis van 2007/2008. De onderneming werd toen gered door de Federal Reserve.

Check altijd eerst de website AllesOverAandelen.com

AIG wordt nu al gewaardeerd op 15,5 miljard dollar. Zoals gesteld zullen er 80 miljoen gewone aandelen in de verkoop worden gedaan. Gedacht wordt aan een prijs per aandeel van tussen de 21 en 24 dollar. Daarmee kan een opbrengst behaald worden van 1,92 miljard dollar. Voor aandelen AIG Corebridge echter daadwerkelijk aan de orde is, doe je er zoals gesteld verstandig aan om eerst altijd de informatie hier op AllesOverAandelen.nl tot je te nemen! En vergeet zeker niet om op deze website de brokers goed met elkaar te vergelijken.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)