DEGIRO aandelen

Beleggen met DEGIRO in aandelen

DEGIRO beleggen aandelen
Met DEGIRO aandelen kopen

De spaarrentes staan historisch laag. Wie toch nog winst uit spaargeld wilt halen, kan dit beleggen. De eenvoudigste manier van beleggen is het kopen van aandelen. Met DEGIRO aandelen koop je een klein stukje van een bedrijf. Dit bedrijf moet beursgenoteerd zijn. Met het kopen van aandelen ben je automatisch aandeelhouder. Bij een groter belang heb je recht op inspraak. De meeste mensen kopen via DEGIRO aandelen om hier op een snelle manier winst mee te maken. Beleggen brengt echter altijd risico’s met zich mee. Niet alleen kan er snel winst worden gemaakt, ook kan er een verlies ontstaan. Daarom is het belangrijk om een beleggingsportefeuille te spreiden.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

Met DEGIRO aandelen kopen

Handelen op de beurs verloopt via een beurshandelaar of broker.DEGIRO is een broker met lage tarieven. Dit is vooral interessant voor de beginnende belegger. Ook de professionele belegger weet deze broker goed te waarderen. Met het openen van een beleggersrekening kan gestart worden met het handelen in aandelen.DEGIRO aandelen zijn er voldoende. Zo heb je de keus uit aandelen van Nederlandse bedrijven, maar ook van buitenlandse bedrijven. Deze kunnen aangeschaft worden via Europese aandelenmarkten. Met Degiro aandelen is het zelfs mogelijk om wereldwijd te beleggen.

Lage tarieven

Het waren eerder met name de professionele en grote beleggers die konden profiteren van lage transactiekosten.DEGIRO heeft beleggen voor iedereen toegankelijk gemaakt. Met DEGIRO aandelen krijg je te maken met lage transactiekosten. In vergelijking met de concurrent kan de besparing oplopen tot wel 80%. Degiro beleggen is vrij eenvoudig. De gebruiksvriendelijke webtrader geeft duidelijk inzicht in de portefeuille. Transacties verlopen snel via de Quickorder knop. Niet alleen is het mogelijk om te beleggen in DEGIRO in aandelen, ook producten als obligaties, opties en futures worden aangeboden. Een beleggersrekening openen verloopt binnen enkele minuten. De tegenrekening verifiëren kan door via iDEAL 1 cent over te maken.

start-beleggen-degiroof lees meer informatie

1.6/5 - (7 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)