Aandelen kopen ABN AMRO

abn amro aandelen kopenAandelen zijn niets anders dan kleine stukjes eigenaarschap van het bedrijf waarvan je het aandeel koopt. Bedrijven bieden je aandelen aan, zodat zij geld binnenkrijgen en dit in hun bedrijf kunnen investeren. Wanneer je aandelen koopt, heb je vaak ook stemrecht en ontvang je dividend. Dividend is de uitkering van de winst van het bedrijf en dit wordt altijd één keer per jaar uitbetaald. Aandelen kopen via de ABN AMRO biedt je de mogelijkheid jouw geld in beursgenoteerde bedrijven te investeren. In dit artikel lees je meer over hoe jij als klant van de ABN AMRO aandelen kunt kopen via de ABN AMRO.

Vergelijk ABN AMRO beleggen met deze brokers:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kan je aandelen kopen via ABN AMRO?

Aandelen kopen ABN AMRO kan bij hen op twee verschillende manieren. Zij bieden je Begeleid Beleggen of Zelfstandig Beleggen aan. Wanneer je kiest voor Begeleid Beleggen, krijg je online advies. Dit is vooral handig op het moment dat je nog niet weet hoe en waarin je precies wil beleggen. Aandelen kopen via ABN AMRO met online begeleiding, zorgt ervoor dat je minder risico loopt dan wanneer je zelfstandig belegd en je er nog niet zoveel vanaf weet. Met Begeleid Beleggen kies je altijd jouw eigen doel, hoeveel geld je inlegt en over welk tijdsbestek je wil gaan beleggen. Vaak is het als beginnend belegger aan te raden om je niet op één broker te focussen. Zorg dat je met meerdere brokers samenwerkt, zodat je jouw risico’s spreidt.

Wanneer je graag aandelen koopt via ABN AMRO, kan je in 5 minuten al een beleggersrekening openen. Je ontvangt meteen de online begeleiding die zij je beloven en je kan een Profielfonds kiezen. Hierna doe je eenmalig of automatisch een periodieke inleg. Vanaf dat moment heb je inzicht in jouw beleggingen en kan je de voortgang in de gaten houden. Wanneer je wijzigingen wil aanbrengen of je nog meer geld wil beleggen, kan dit snel en makkelijk via de Mobiel Bankieren App.

Aandelen kopen ABN AMRO: Zelf beleggen

Aandelen kopen ABN AMRO is ook mogelijk op het moment dat je liever geheel zelfstandig belegd. De voordelen van zelfstandig beleggen bij deze Nederlandse bank zijn onder andere de lage kosten, een uitgebreid assortiment, je maakt jouw eigen beleggingskeuzes, je kunt altijd en overal gebruikmaken van hun tools en expertise en je wordt op de hoogte gehouden van jouw beleggingen. Zelf beleggen via de ABN AMRO kan al met €50 inleg. Deze optie is vooral interessant voor de mensen die volledige controle willen houden en ook vrijheid willen ervaren tijdens het beleggen. Het is wel een pré dat je het een en ander van de beurs en beleggen op zich afweet. Zorg dus dat je de beurskoersen en het financiële nieuws in de gaten houdt en dat jij je ook sterk bewust bent dat je jouw inzet ook zou kunnen verliezen.

Lees meer over beleggen op Allesoveraandelen.com

Wil jij graag aandelen kopen via de ABN AMRO, dan is dit artikel op Allesoveraandelen.com zeker interessant voor jou! Denk er eerst wel goed over na of je jouw geld zelf gaat beleggen, of dat je de beleggingen bijvoorbeeld bij de ABN AMRO uitbesteedt. Op het moment dat je veel kennis over beleggingen beheerst, is het alleen maar interessant om zelfstandig, zonder adviseur, te beleggen. Maar wanneer je niet zo goed weet waar je mee bezig bent, kan je maar beter om advies vragen. Allesoveraandelen.com geeft geen advies, wel bieden wij je meer informatie op dit gebied aan. Vergeet niet dat beleggen bepaalde risico’s met zich meebrengt. Maar wanneer je er verantwoord mee omgaat, kan jij jouw vermogen met de jaren zien groeien. En dan heb je meer met jouw geld kunnen bereiken dan wanneer je het alleen op de spaarrekening had laten staan.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)