Aandelen Kuaishou Technology kopen

 

Aandelen Kuaishou Technology kopenHet wordt binnenkort mogelijk om aandelen Kuaishou Technology te kopen. Het Chinese bedrijf gaat naar de beurs in Hongkong. Het wil 5,4 miljard dollar ophalen met de beursgang. Kuaishou Technology is ontwikkelaar van Kuaishou, in 2018 nog de meest gedownloade app in de App Store en Google Play. Het belooft overigens de grootste Chinese beursgang sinds 2019 te worden.

Aandelen Kuaishou Technology kopen, bedrijf wil 5,4 miljard ophalen

De Chinese internetgigant Tencent heeft een belang van ruim twintig procent in Kuaishou Technology. Het op de beurs in Amsterdam actieve Prosus geldt weer als grootaandeelhouder van Tencent. Prosus heeft een belang van 31 procent. Aandelen Kuaishou Technology kopen betekent dus alsnog aandelen kunnen kopen van een Chinese onderneming. Want de voorgenomen beursgang van Alipay van gigant Alibaba werd door de Chinese overheid onlangs van tafel geveegd. Vervolgens verdween roerganger Jack Ma maandenlang van de radar en kregen zowel Alibaba als Tencent een boete opgelegd vanwege het overtreden van de mededingingswetgeving.

Platform om video’s op te nemen en te delen

Kuaishou is dus een Chinese social media app die in 2011 overigens begon al GIF Kuaishou. Het lanceerde een app om GIF-figuurtjes te maken en delen. In 2012 gooide Kuaishou Technology het over een andere boeg en werd het een platform om video’s op te nemen en te delen. De video’s kun je vervolgens opleuken met allerlei visuele effecten, filters en muziekclips en delen via een speciale app. Kuaishou kan de video’s verspreiden op basis van voorkeuren, volger en klikgeschiedenis.

Doe je voordeel met de informatie hier op AllesOverAandelen.com

Aandelen Kuaishou Technology kopen doe je nooit voor je op deze website alle informatie over aandelen en beleggen tot je genomen hebt. Ga je handelen in aandelen, dan is het maar beter om voldoende kennis te hebben. Transparant is de aandelenwereld namelijk niet en de term kennis is macht gaat zeker op voor deze wereld. Op AllesoverAandelen.com vind je een overzicht van de brokers, vind je de koersen, speel je het beursspel en kun je oefenen in beleggen door eerst met fictief geld te spelen. Ook is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

In 2019 waren er liefst 200 miljoen dagelijkse gebruikers

Kuaishou Technology vierde in 2013 al een mijlpaal toen 100 miljoen mensen elke dag opnieuw gebruik bleken te maken van de app. In 2019 was dat aantal verdubbeld. Toch volgde in dat jaar een reorganisatie. De machtshebbers binnen Kuaishou Technology waren namelijk van mening dat de groei te langzaam verliep. In dat kader werd in 2020 een samenwerkingsverband aangegaan met e-commercebedrijf JD.com. Ondertussen mislukte het avontuur met een andere app, Zynn. Deze app die sterke gelijkenissen vertoonde met TikTok werd door Google in de ban gedaan na het ongeoorloofd plaatsen en delen van video’s.

In 2021 wordt aandelen Kuaishou Technology kopen mogelijk. Koop echter geen aandelen voor je de belangrijkste informatie die je elders op deze website vindt nader bestudeerd hebt.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.
Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)