Aandelen Only Fans kopen

Aandelen Only Fans kopen

Only Fans overweegt serieus een beursgang. Achter de schermen is eigenaar Leonid Radvinsky druk bezig voorbereidingen te treffen. Als aandelen Only Fans kopen daadwerkelijk mogelijk is, is Radvinsky miljardair. Wellicht dat om die reden hij nog dit jaar probeert Only Fans naar de beurs te brengen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Only Fans kopen, beursgang moet via Spac gestalte geven

Ten onrechte wordt Only Fans wel eens omschreven als een erotisch platform. Het platform werd in 2016 gelanceerd speciaal voor artiesten om clips en foto’s aan volgers te leveren en dat tegen een maandelijkse bijdrage. Nu is het vooral een platform waar gebruikers video’s kunnen delen met hun achterban, hun fans. Dit kan gaan om fitnessinstructeurs, influencers en koks die de lekkerste gerechten aan hun fans presenteren. En tussen de gebruikers zitten inderdaad ook mannen en vrouwen die hun fans meer erotisch getinte video’s laten zien. De fans betalen tussen de 45 en 50 dollar per maand. Van dat bedrag gaat 20 procent naar Only Fans.

Check de informatie over aandelen en beleggen op deze website

Mocht aandelen Only Fans kopen straks een mogelijkheid zijn, lees je dan eerst goed in op deze website. Het is een gegeven dat alleen als je voldoende kennis van zaken hebt een gerede kans op rendement hebt. Om die reden is het goed om hier alles te lezen over brokers en beurskoersen, terwijl je ook de eerste beginselen van beleggen onder de knie kunt krijgen. Zo is er een gratis online cursus beleggen beschikbaar.

Platform voor het grootste deel in handen van ondernemer Leonid Radvinsky

Het gaat prima met Only Fans, dat ondertussen 120 miljoen gebruikers heeft. Bijzonder, voor het uitbreken van Covid-19 waren dat er nog ‘slechts’ 20 miljoen. In 2020 werden er via Only Fans voor 1,7 miljard dollar aan transacties verricht. In 2020 maakte het platform 300 miljoen winst en werd er voor 20 miljoen aan dividend uitgekeerd. Dat bedrag ging voor het grootste deel rechtstreeks naar Radvinsky, dat het platform in 2018 voor 75 procent overnam van moederbedrijf Fenix International Limited.

Rijk der fabelen

Radvinsky wil aandelen Only Fans kopen mogelijk maken en daar zelf een behoorlijke klapper mee maken. Om de beursgang te realiseren wil het in elk geval gebruik maken van een Spac. De waardering van Only Fans zal na de beursgang in de miljarden gaan lopen in elk geval. Contentmakers zijn ondertussen erg blij met het platform. Door een simpel systeem kunnen zij abonnementen aanbieden en kunnen ze eenmalige tips ontvangen, zoals ze ook kunnen kiezen voor de pay-per-view functie. Fysieke fitnessexperts en muzikanten hebben de overhand op Only Fans, waarmee het verhaal dat het een erotisch platform is naar het rijk der fabelen verwezen kan worden.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)