Aandelen Auto1 kopen

aandelen Auto1 kopen

Het kon niet uitblijven, binnenkort is ook aandelen Auto1 kopen een optie. Auto1 wil binnen enkele maanden de beurs op. Nadat Spotify naar de beurs ging was Auto1 de meest waardevolle niet-beursgenoteerde Europese startup. Auto1 hoopt en verwacht met de beursgang een miljard euro op te halen.

Aandelen Auto1 kopen, bedrijf wil miljard euro ophalen

Aandelen Auto1 kopen betekent aandelen kopen van de grootste Europese occasiondealer op het gebied van auto’s. Nu al wordt de waarde van Auto1 geschat op 2,9 miljard. Dat is inclusief de 460 miljoen waarvoor het Japanse techfonds Softbank in 2018 instapte in de autogigant. Ondanks hevige concurrentie op de markt, onder meer van Autoscout en Mobile.de, weet Auto1 het hoofd prima boven water te houden. Aandelen Auto 1 kopen betekent het bedrijf helpen om te investeren in marketing, want op dat vlak wil Auto1 grote stappen gaan zetten, ook om de concurrentie op afstand te houden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Kroon op het werk van de twee oprichters

De beursgang is de kroon op het werk van de oprichters vanAuto1, Hakan Koi en Christian Bertermann die nog steeds in het bezit zijn van 30 procent van de aandelen. Het bedrijf ontstond per toeval toen Koi een de auto van zijn grootmoeder moest zien te verkopen. Bertermann had al online ervaring en was al werkzaam geweest bij Groupon en Koo. Beiden slaagden er in Auto1 naar grote hoogte te stuwen. Ondertussen werken er ruim vierduizend mensen verdeeld over dertig verschillende landen.

Check eerst alle relevante informatie op deze website

Op deze website vind je overigens alle informatie over beleggen en aandelen. Wil je handelen in aandelen dan is het maar beter eerst de nodige kennis op te doen. De beleggingswereld is allesbehalve transparant namelijk. Op de website kun je bijvoorbeeld de gratis online cursus beleggen volgen en kun je deelnemen aan het beursspel. Je leert er bovendien eerst met fictief geld en dus risicoloos te beleggen. Pas als je de fijne kneepjes van het vak kent, is aandelen Auto1 kopen een optie. Althans, zo zou het moeten zijn.

Ook een vestiging in Nederland

Auto1 is onverminderd ambitieus. Dat bleek wel uit de oprichting van Autohero.de, een platform specifiek voor autoverkoop aan de particulier. Verder richtte het samen met Allianz en Deutsche Bank Auto1 FinTech op. Auto1 is vooral bekend van de website wirkaufendeinauto.de. Vanuit dit concept zijn ondertussen al 120 winkels in Duitsland geopend. Je vindt ze echter ook in landen als Oostenrijk, België, Frankrijk, Italië, Spanje, Zweden, Nederland en Portugal. In ons land geniet Auto1 bekendheid vanwege wijkopenautoos.nl.

Online B2B marktplaats met 60.000 dealers

In de winkels worden auto’s geïnspecteerd en gekocht, in Auto1.com heeft Auto1 een online B2B marktplaats voor het kopen en verkopen van gebruikte auto’s. Volgens de gegevens van de autoreus maken al 60.000 dealers uit dertig verschillende landen gebruik van dit indrukwekkende platform.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)