Aandelen Asana kopen

aandelen asana kopenHet zou best eens heel verstandig kunnen zijn aandelen Asana te kopen. Hoewel wellicht nog niet zo heel bekend bij het grote publiek, wordt Asana gerund door de oprichter van Facebook (Dustin Moskovitz) en een andere voormalige medewerker van Facebook en Google, Justin Rosenstein. En dat betekent dat Asana nog wel van zich zal laten horen de komende jaren. Daarom kan het nu juist goed zijn aandelen Asana te kopen. Wil je precies weten hoe het kopen van aandelen in zijn werk gaat? Volg dan de gratis cursus beleggen die je op dit platform, Alles over Aandelen.com, kunt volgen. Je leest er alles over de beurskoers, over brokers en kunt gratis het beursspel spelen.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Asana kopen kan wel eens een voltreffer blijken

Asana geniet al bekendheid vanwege de Asana. Jawel, het product heeft dezelfde naam als het merk.  Asana is een web en mobiele applicatie. Doel: teams te helpen om hun werk betere te organiseren, te volgen en te beheren. Of anders, Asana maakt team gebaseerd werkbeheer gemakkelijker. Het bedrijf Asana werd opgericht in 2006 in San Francisco om precies te zijn. Ondertussen werken er ongeveer zevenhonderd mensen bij de onderneming. En dat hadden de meeste mensen wel verwacht, vanwege de ambitie van de twee grote roergangers die ongetwijfeld zelf denken aan Facebook-achtige waarden wat betreft de aandelen. Al in 2018 werd de waarde van het bedrijf geschat op 1,5 miljard. De twee voormalige kopstukken van Facebook hadden in hun gezamenlijke periode bij Facebook al wat geëxperimenteerd met het systeem. Gezien de historie van Facebook en de waarde die dat kreeg is aandelen Asana kopen zo’n gek idee nog niet.

Ondertussen behoren tal van grote bedrijven al tot de clientèle van Asana

Asana betekent overigens yoga pose en in eerste instantie werd in het jaar 2011 een eerste gratis bèta versie van Asana uitgebracht. Die was overigens nog gratis. Enkele maanden later volgde echter al de commerciële uitvoering. Vanaf de start van de onderneming slaagde Asana er in om verschillende grote bedrijven te overtuigen van het product. Ondertussen behoren onder meer AB In-Bev, Viessmann, eBay, Uber en Navy Federal Credit Union tot de vaste klantenkring van Asana. Aandelen Asana kopen lijkt daardoor een goed plan. De groei is nog bepaald niet uit deze nog piepjonge onderneming.

Asana biedt software as a service

Asana is wat men tegenwoordig ook wel software as a service noemt. Het product bevordert de samenwerking tussen de teams. Projecten en taken zijn verpakt in een en dezelfde tool en teams kunnen er samen projecten maken, werk toewijzen aan teamleden, deadlines doorgeven en kunnen bovendien rechtstreeks binnen Asana met elkaar communiceren. Asana wordt gezien als een van de beste samenwerkings- en productiviteitsapps die er beschikbaar is. Het ontwerp wordt doordacht genoemd en geprezen wordt ook de vloeiende interactie van de verschillende elementen binnen Asana.

Maar eerst naar elders op dit platform om je alles rondom aandelen en beleggen nader tot je te nemen. Belangrijk, want ga je beleggen dan moet je altijd zo goed mogelijk beslagen ten ijs komen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)