VEB beursspel gratis alternatief

VEB beursspel gratis alternatief: speel met € 20.000 nepgeld

Het VEB is de Vereniging Effectenbezitters. Deze vereniging werkt samen met RTL Z in het Beursspel. Bij dit spel is het mogelijk om zelf te (leren) beleggen met een eigen fictief startbedrag van € 100.000. Je kunt zelf deelnemen, maar ook bijvoorbeeld een competitie starten met een groep vrienden. Tijdens het spel is het natuurlijk de opzet dat je zoveel mogelijk winst genereert door succesvol te beleggen. De wedstrijd vindt plaats op een bepaalde datum en je maakt gebruik van de real-time koers, net zoals op de echte beurs. Een VEB Beursspel gratis alternatief is het Allesoveraandelen.com Beursspel. Aan dit spel kun je op ieder gewenst moment deelnemen.

Een laagdrempelig alternatief voor het VEB Beursspel

Opvallend aan het gratis Beursspel van Allesoveraandelen.com is het feit dat je op ieder moment gratis kunt instappen om deel te nemen aan het spel. Uiteraard is het spel geheel gebaseerd op de actuele koersen op de markt. Je krijgt een eigen fictief startsaldo. Zowel de registratie (registreer je e-mail adres en je kunt binnen 2 minuten aan de slag) als de interface van het spel zijn eenvoudig. Ook de beginnende belegger kan met dit spel makkelijk aan de slag. Bij het VEB Beursspel is het van belang dat je als deelnemer op de hoogte bent en blijft van de actualiteiten op de beurs. Bij het Beursspel van AllesoverAandelen.com blijf je snel en eenvoudig op de hoogte via je smartphone, je tablet en je computer. Zo kun je overal en altijd deelnemen en op de hoogte blijven van je behaalde resultaten! Zoek je een VEB Beursspel gratis alternatief? Kies dan voor het gratis spel op AllesoverAandelen.com.

Schrijf je nu GRATIS in voor het beursspel:

beursspelLeer spelenderwijs geld verdienen met beleggen

beursspel100% Gratis, je loopt geen enkel risico

beursspelMeer dan 2500 spelers gingen je voor

Aandelen tips

Google Logo 2010Facebook-logo-PSDalibabarabobank_logoapple aandelen kopenphilips aandelen

“Met het beursspel kan je aandelen kopen van bedrijven zonder risico, leuk!” – Willem, Nijmegen

 

Leren beleggen met het Beursspel van Allesoveraandelen.com

Bepaal je eigen succesvolle strategie op het gebied van beleggen en laat je wegwijs maken en inspireren door de tips en het gratis advies dat je ontvangt bij deelname aan het AllesoverAandelen.com Beursspel. Dit spel geeft je de tools om snel te leren handelen op de beurs, op een speelse en interessante manier. beursspel

Meer over beursspel

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)

Plaats een reactie