Aandelen Cloudfare kopen

aandelen cloudflare kopen
Cloudflare aandelen

Wil jij beleggen in een bedrijf dat zich bezighoudt met internetbeveiliging? Koop dan aandelen van Cloudfare. Dit bedrijf bestaat inmiddels tien jaar en bezit een groot aantal datacenters en servers. Die leveren onder andere diensten om internetcriminaliteit te voorkomen. Als je aandelen koopt van Cloudfare, investeer je in het belang van cybersecurity. Naast beveiligingsdiensten via een Content Delivery Network, biedt Cloudfare ook netwerkoptimalisatie. Hierdoor zullen websites sneller laden en stabieler zijn. Ook is het bedrijf actief op het gebied van cloudhosting. In een wereld die in toenemende mate gebruikmaakt van internet, zullen de diensten van Cloudfare onmisbaar blijven.

Aandelen kopen doe je via een broker:

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Cloudfare op de beurs

Cloudfare komt in september 2019 op de beurs, zodat het mogelijk is om Cloudfare aandelen te kopen. Het bedrijf volgt daarmee het voorbeeld van andere securitybedrijven, die hun aandelen na hun start op de beurs zagen stijgen. Cloudfare is een grote speler, die elke dag 44 miljard cyberaanvallen tegenhoudt op 20 miljoen verschillende internetlocaties. Zo worden onder meer DDoS-aanvallen voorkomen, die een site uit de lucht proberen te krijgen door overbelasting. Dat cybersecuritybedrijven hier een weg in moeten vinden, bleek na een dodelijke schietpartij in de Verenigde Staten. De schutter plaatste enkele dagen eerder een manifest op een forum dat gebruik maakte van Cloudfare. Als reactie hierop stopte Cloudfare de beveiliging van de betreffende site.

Cloudfare aandelen kopen biedt kansen

Cloudfare heeft ruim 190 datacenter locaties, die verspreid zijn over bijna 80 landen. Meer dan 20 miljoen websites maken gebruik van de beveiligingsdiensten. Cloudfare aandelen kopen, betekent dat je een stukje eigenaar wordt van een internationaal bedrijf met contactadressen op bijna alle continenten. Cloudfare stelt zichzelf ambitieuze doelen als het gaat om het bouwen aan een beter internet voor iedereen. Door gebruik te maken van gedreven medewerkers en slimme technologie wordt internet steeds sneller en veiliger. Bij het ontstaan van het bedrijf werd gekozen voor de naam Cloudfare, omdat het bedrijf zorgt voor een ‘firewall in the cloud’. Later werden er naast de beveiligingsactiviteiten ook andere diensten toegevoegd. Je kunt aandelen van Cloudfare kopen met kans op een goed rendement.

Wil jij aandelen kopen van Cloudfare?

Sparen bij de bank levert nauwelijks meer iets op. Vandaar dat veel mensen ervoor kiezen een deel van hun spaargeld te beleggen. Als je erover denkt aandelen van Cloudfare te kopen, kan dat op verschillende manieren. Heb je zelf voldoende kennis en genoeg tijd om zaken uit te zoeken, is beleggen een leuke bezigheid. Het kan je een mooie winst opleveren. Het enige dat je hoeft te doen, is een beleggingsrekening kopen en de  aandelen aanschaffen. Heb je minder kennis en geen tijd om je te verdiepen in het beleggen, kun je het ook laten doen. Er zijn meer dan voldoende aanbieders die voor je klaarstaan. Koop dus direct zelf je Cloudfare aandelen of laat je bijstaan door een professioneel adviseur. Je wilt uiteindelijk een goed rendement opbouwen.

Verstandig beleggen

Als je gaat beleggen, is het verstandig je goed voor te bereiden. Lees onafhankelijke informatie, zodat je voorbereid bent als je zelf gaat beleggen of kiest voor beleggen in beheer. Wil je aandelen van Cloudfare kopen? Dan kun je direct een broker kiezen om een beleggingsrekening te openen. Met het beleggen aankopen van aandelen kun je een leuk kapitaal voor de toekomst opbouwen. Houd echter wel rekening met de risico’s. Je weet immers niet of de aandelen die je aankoopt ook echt het verwachte resultaat gaan opleveren. Vergelijk eerst de verschillende brokers met elkaar om de juiste te vinden voor jouw beleggingen. Cloudfare aandelen koop je immers met het oog op een positief resultaat.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)