Aandelen Innr kopen

Aandelen Innr kopen? Als het aan het bedrijf ligt wordt dat nog in 2022 mogelijk. De producent van slimme verlichting wil met het geld dat met de beursgang opgehaald wordt aan de slag met slimme tuinverlichting en wil het aanbod op dat vlak verder uitbreiden. Met de beursgang wil Innr trachten om zo’n 2 miljoen euro op te halen. Dat doet men met certificaten van aandelen. In totaal worden er 156.250 certificaten aangeboden voor een prijs van 12,80 euro per certificaat.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Innr kopen kan best eens zeer interessant zijn

Zoals gesteld is Innr op zoek naar nieuw geld om weer nieuwe producten te ontwikkelen en dan met name slimme tuinverlichting. De onderneming van oprichter en CEO Jeroen Dalderop wordt nu gewaardeerd op een bedrag van 12,8 miljoen euro.

Zorg dat je eerst alles weet over beleggen en aandelen

Aandelen Innr kopen kan dus straks best eens een leuke investering zijn. De certificaten worden overigens aangeboden op de NPEX effectenbeurs. Voor je aandelen Innr gaat kopen, is het wel verstandig om je altijd eerst goed te verdiepen in alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Pas als je alles weet over beleggen, brokers en beurskoersen, is de kans aanwezig dat je een leuk rendement gaat scoren. Al die informatie win je in via deze website, Allesoveraandelen.com. Hier lees je namelijk alles over aandelen en beleggen.

Twee ex-manager van ‘concurrent’ Philips

Innr maak smartverlichting voor iedereen en voor elk moment. Het bedrijf is opgericht en gevestigd in Nederland. Aan de wieg van de onderneming stonden twee ex-manager van Philips, ook actief binnen de wereld van de slimme verlichting. De missie van Innr is helder; het wil mooie, hoogwaardige en slimme oplossingen bieden voor in huis, op kantoor en in de tuin. Met de beursgang wil het bedrijf dus nadrukkelijk verder groeien en wil het de klant nog meer tegemoet komen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)