BUX X beleggen

bux x beleggenWie wil beginnen met beleggen die kan prima ut de voeten met BUX X. BUX X is een CFD broker en het maakt beleggen niet moeilijker dan het is. Dit kan via BUX X uitsluitend met een app overigens, dus niet met een laptop op desktop. BUX X beleggen betekent handelen in aandelen, crypto ’s, goud, olie en valuta. Voor de goede orde, BUX X is een techbedrijf dat van plan is de financiële wereld op de kop te zetten. De app is er al vanaf 2014 en feitelijk heeft BUX X de wereld al op de kop gezet. De twee miljoen gebruikers zijn het levende bewijs. Meer weten over aandelen, beleggen en gratis beleggen? Kijk dan elders op dit platform, op Alles over Aandelen.com dus.

Download direct de Bux X app >

Je hoeft geen commissies te betalen

BUX X beleggen betekent beleggen zonder dat je commissies hoeft te betalen. Of zoals BUX X zelf zegt ‘0 commissie en 0 gedoe’. En het moet gezegd; het platform is mooi en de optie flexibele multiplier die geboden word is uniek. Met BUX X beleggen ben je in staat om de hefboom per instrument steeds aan te passen. Ook bijzonder en bijzonder praktisch zijn de auto close op koers en de alerts op koers. Wat BUX X beleggen en speciaal het platform ook al bijzonder maakt is dat je optioneel de lange termijn positie prima kunt scheiden van de korte termijn. De app werkt verder prima en gemakkelijk vooral.

Leer beleggen met funBUX

Behalve dat je hier elders op dit platform een gratis cursus beleggen kunt volgen om de beginselen van beleggen onder de knie te krijgen, kun je via BUX X beleggen ook beleggen met funBUX. Dat staat voor beleggen met nepgeld. De demo versie is gelijk aan het echte platform, en perfect om te wennen als het straks om echt geld gaat. Aanmelden bij de app is gemakkelijk.

BUX X is een miljoenenbedrijf geworden

Het gaat dus crescendo met BUX X, dat een groei door heeft kunnen maken met dank aan een aantal investeerders van wie Initial Capital, Orange Growth, Velocity Capital en Holtzbrink de bekendste zijn. BUX X is daarmee een miljoenenbedrijf geworden en is ondertussen een ideaal platform, voor de beginnende belegger om mee te werken. Doel van BUX X is om de barrières die er zijn voor de financiële markten weg te nemen. Opdat iedereen de financiële markt kan ontdekken en er zijn of haar voordeel mee kan doen door slim te beleggen.

Maak je eigen portefeuille

Zo kun je bij BUX X je eigen portefeuille maken zonder hoge kosten kwijt te zijn aan commissies. BUX X werkt nauw samen met de ABN Amro. Zij zorgen dat je geld steeds veilig is opgeslagen. Je geniet daarbij bescherming tot een bedrag van 100.000 euro.

Download direct de Bux X app >

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)