Aandelen China Mobile kopen

China Mobile wil een bedrag van 7,6 miljard euro ophalen met een hernieuwde beursgang in Sjanghai. China Telecom is een groot telecombedrijf en waagt de beursgang omdat het een rechtszaak verloor in de Verenigde Staten. Dat maakt aandelen China Mobile kopen straks dus mogelijk. Overigens verloor China Mobile de rechtszaak niet alleen. Dat deed het samen met concurrenten als de China Telecom Group en een andere gigant, China Unicorn. De rechtszaak kon niet voorkomen dat ze de beursgang in New York op moesten geven.

Verboden te beleggen in Chinese bedrijven

Aandelen China Mobile kopen in Sjanghai wordt straks mogelijk omdat Amerika het de inwoners verbiedt om te beleggen in Chinese bedrijven die een zekere binding hebben met het Chinese militaire apparaat. Gevolg was dat de handel in aandelen China Mobile begin 2021 in New York aan banden werd gelegd, zoals dat ook gold voor de twee andere genoemde ondernemingen.

Aandelen China Mobile kopen, zorg voor voldoende kennis van zaken

Aandelen China Mobile kopen kan straks een interessante optie zijn. Voor je dat echter doet, doe je er goed aan om eerst voldoende kennis te vergaren. Dat vergroot de kans op rendement aanzienlijk namelijk. Alleen met parate kennis is de kans op rendement groot. Op deze website vind je alle mogelijke informatie over aandelen en beleggen, beurskoersen en brokers. Je kunt hier bovendien een gratis online cursus beleggen volgen. Het vergroot de kans om geld te verdienen aan het geld dat je inlegt om aandelen China Mobile te kopen.

China Mobile haalde al eerder 7 miljard dollar op

In augustus van dit jaar (2021) haalde China Mobile al een bedrag van 7 miljard op met een notering in Sjanghai. In echter wil het nog eens 845,7miljoen aandelen uitgeven. Daarvoor wordt een prijs berekend met 57,58 yuan per aandeel. Dit is omgerekend 8 euro. Als ook deze overtuiging volledig wordt uitgevoerd, dan zal China Mobile 8 miljard euro ophalen.

China Mobile geldt als het grootste telecommunicatiebedrijf ter wereld

China Mobile is het grootste telecommunicatiebedrijf van China. Het bedrijf is alleen in China actief n heeft een marktaandeel van rond de 70 procent op het gebied van mobiele telefonie in handen. Het heeft zo ongeveer rond de 900 miljoen klanten en bekleedde in 2020 de 65e plaats als het gaat om de grootste ondernemingen ter wereld. Aandelen China Mobile kopen is dus zeer interessant. Wil je echter kans op rendement maken, dan moet je wel via deze website voldoende kennis opdoen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)