Aandelen EP Infrastructure kopen

En weer kiest een buitenlands bedrijf voor een beursgang in Amsterdam. Binnen afzienbare tijd namelijk, zal aandelen EP Infrastructure kopen een mogelijkheid zijn.  Nadat midden 2021 een grondige evaluatie plaatsvond en strategische activiteiten besproken werden, bleek een beursgang ineens hét perfecte middel om extra geld op te halen. En zo gaat dus geschieden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen EP Infrastructure kopen; opwekker van stroom wil zo het nodige kapitaal verwerven

EP Infrastructure verdient geld met zowel de distributie als de opslag van gas en met de opwekking van stroom.  De Tsjechische onderneming is een onderdeel van Energoticky a Prumyslovy. Deze onderneming geldt als de houdstermaatschappij die overigens weer in eigendom is van de bekende Tsjechische miljardair Daniel Kretinsky. Rondom de beursgang kleven nu in het derde kwart van 2021 overigens nog een aantal vraagtekens. Voor aandelen EP Infrastructure kopen daadwerkelijk mogelijk is, zal nog beslist moeten worden hoeveel procent van de aandelen precies verhandeld gaan worden en ook wanneer de beursgang idealiter een feit zou moeten zijn.

Wil je rendement? Zorg dan dat je alles weet over beleggen en aandelen

Aandelen EP Infrastructure kopen zou voor jou ook best een interessante optie kunnen zijn. Voor je echter investeert in deze Tsjechische onderneming, zorg je dan wel dat je precies voldoende weet over alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Wil je geld maken op de beurs, dan moet je echt van de hoed en de rand weten. Is dat niet het geval, dan moet je al heel veel geluk hebben wil je een leuk rendement maken op je belegde geld. Lees dus alles over brokers, aandelen, beleggen en beurskoersen op deze website. Ook kun je hier op verschillende manieren leren beleggen zonder meteen eigen geld te hoeven inleggen.

Net als veel buitenlandse ondernemers nadrukkelijke voorkeur om de aandelen in Amsterdam te verhandelen

EP Infrastructure heeft een sterke voorkeur om de aandelen op de beurs in Amsterdam te gaan verhandelen. Amsterdam staat er toch al goed op bij buitenlandse bedrijven. InPost uit Polen bijvoorbeeld, ging EP Infrastructure al voor zoals dit ook geldt voor het Spaanse AllFunds en het eveneens Tsjechische CTP. CTP is een ontwikkelaar van bedrijventerreinen. De onderneming is in eigendom van een Nederlander. Toen die besloot met het hoofdkantoor te verkassen naar Nederland, werd eveneens besloten voor een beursgang in Amsterdam te kiezen.  En zo heeft elke individuele ondernemer wel een of meer redenen om voor de Nederlandse hoofdstad te kiezen.

Je kunt je nu al voorbereiden op de beursgang

Aandelen EP Infrastructure kopen wordt ergens de komende maanden dus een optie. Dat betekent dat jij je nu al bezig kunt gaan houden met zaken die belangrijk zijn om succesvol te beleggen. En dat kun je prima hier op allesoveraandelen.com doen.

 

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)