Beleggingsrekening vergelijken

De beleggingsrekening vergelijken

Voor het kopen van aandelen en het zelf starten met beleggen als consument of professional heb je een beleggingsrekening nodig. Met het beleggen gaan kosten geaard, zoals bijvoorbeeld fondskosten of transactiekosten. Bij veel brokers kun je een gratis beleggingsrekening open. Het is zaak om de beleggingsrekening te vergelijken voor je kiest voor het openen van een dergelijke rekening bij de broker van jouw keuze. Hoe weet je welke rekening het best bij je past en welke voordelen een bepaalde broker biedt ten opzichte van een andere? Het beleggingsrekening vergelijken doe je effectief en op basis van onafhankelijke informatie op AllesOverAandelen.com. Zo ontdek je snel welke broker de beste opties, voorwaarden en diensten biedt tegen gunstige kosten.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De beleggingsrekening vergelijken en profiteren van acties

Een gratis rekening voor het beleggen openen? Dan kun je profiteren van bepaalde (vaak tijdelijke) acties. Denk bij het beleggingsrekening vergelijken aan het letten op tijdelijke voordelen, zoals een gratis rekening, maar ook een bepaald bedrag aan gratis transactietegoed. Vooral wanneer je actief gaat beleggen en aandelen wilt kopen en verkopen kan een gratis tegoed een flink voordeel inhouden.
Ook kun je de beleggingsrekening vergelijken op de mogelijkheden die jij hebt wat betreft het gebruik van de rekening. Wil je kunnen beleggen met een app? Of houd je van een simpel en eenvoudig platform voor het starten met het zelf beleggen? Dan is het zaak om op AllesOverAandelen.com jouw toekomstige beleggingsrekening te vergelijken.

Jouw beleggingsrekening vergelijken op gratis educatie over het beleggen

Ben je nog niet goed bekend met de ins en outs wat betreft het zelf beleggen? Kies dan bijvoorbeeld voor een broker die het mogelijk maakt om door middel van het volgen van gratis webinars te leren hoe alles in zijn werk gaat. Ook een gratis cursus beleggen en een live helpdesk met experts die je kunnen begeleiden behoren tot de mogelijkheden bij sommige brokers. Kortom; bij het beleggingsrekening vergelijken zijn niet alleen de mogelijke kosten van het beleggen van belang. Jij kunt de beleggingsrekening vergelijken op gebruiksgemak van het platform dat men biedt en bekijken wat het beleid van een bepaalde broker is wat betreft (gratis) educatie.

Bespaar aanzienlijk met het beleggingsrekening vergelijken

Kies je voor het beheerd beleggen? Dit is een ideale manier om je voordeel te kunnen doen met het beleggen zonder hiervoor enige kennis van aandelen nodig te hebben. De experts van een broker gaan voor je aan de slag met jouw inleg. Ook hierbij is het beleggingsrekening vergelijken een must. Zo weet je exact wat je kunt verwachten van jouw broker.

5/5 - (14 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)