Aandelen Zomato kopen

Aandelen Zomato kopen

De Indiase voedselbezorger Zomato gaat naar de beurs. De startup doet daarmee nogal wat stof opwaaien. Het bedrijf kiest namelijk voor een beursgang op het moment dat de situatie in India schrijnend is vanwege Covid-19. Het aantal infecties groeit, net als het aantal mensen dat aan het virus overlijdt. Door de beursgang zou Zomato 1,1 miljard op kunnen strijken zo is de verwachting.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Zomato kopen; beursgang moet 1,1 miljard euro opleveren

Als het aan Zomato ligt echter, is aandelen Zomato kopen binnen afzienbare tijd gewoon mogelijk. De onderneming – en dat geeft het ook toe- profiteert nadrukkelijk van Covid-19. Lokale horeca en winkels moesten ondertussen hun deuren sluiten en ook in India werden aankopen vanaf dat moment vooral online gedaan. Zomato is toch al een grote speler. Het bezorgt elke maand liefst 70 miljoen maaltijden. Dat is zes keer zoveel als drie jaar geleden. Zomato is ondertussen actief in 24 landen, waarbij de focus ligt op de Aziatische landen. Het bedrijf heeft nu al een geschatte waarde van 5,4 miljard euro.

Lees altijd eerst de informatie op deze website

Wil je aandelen Zomato kopen dan doe je er verstandig aan eerst zoveel mogelijk informatie tot je te nemen. Dat kan prima via deze website, waar je alles over aandelen en beleggen leest en leert. Je maakt er kennis met de brokers en beurskoersen en leert er wat beleggen nou eigenlijk precies inhoudt. Beleggen is niet eenvoudig. Zonder voldoende kennis van zaken wordt het nog best lastig om een leuk rendement op je geïnvesteerde geld te maken. Zorg dus dat je goed op de hoogte bent van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft.

Moment van de beursgang doet nogal wat stof opwaaien

India lijdt momenteel hevig. Voor veel mensen komt de melding van de beursgang dan ook als een donderslag bij heldere hemel. Er zijn immers wel andere zorgen in het land, dat de gezondheidsinfrastructuur bijvoorbeeld in het geheel niet op orde heeft. Dat Zomato naar de beurs gaat vinden de mensen in India geen probleem, wel het moment waarop aandelen Zomato kopen mogelijk wordt: middenin de grootste crisis waarmee het land ooit te maken kreeg.

Nu al de beursgang van het jaar in India

Toch is het niet bijzonder dat de onderneming juist nu voor de beursgang kiest. Het wil zo optimaal profiteren van de bijeffecten van Covid-19 en smeedt het ijzer nu het heet is. De beursgang van Zomato zal de beursgang van het jaar worden in dat land, zoveel is hu al duidelijk. Zomato is niet de enige voedselbezorger die profiteert van de crisis overigens. Bekende aanbieders als Deliveroo en Doordash besloten eerder ook middenin de crisis naar de beurs te gaan. Dat deden ze om precies dezelfde redenen als Zomato.

Voor aandelen Zomato kopen voor jou een optie wordt, check je wel altijd even de informatie op de website. Het maakt de kans op rendement alleen maar groter.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)