Aandelen Bausch kopen

Aandelen Bausch kopen is sinds enige tijd mogelijk.  De beursgang moet het bedrijf honderden miljoenen opleveren. In totaal worden er 35 miljoen aandelen uitgegeven voor een waarde van tussen de 21 en 24 dollar per aandeel. De beursgang van Bausch zal begeleid worden door grote partijen als Morgan Stanley, Goldman Sachs, Citigroup en J.P. Morgan.

Aandelen Bausch kopen; specialist in farmaceutische producten

Bausch was voorheen bekend als Valeant Pharmaceuticals. Het is een Canadees multinationaal gespecialiseerd farmaceutisch bedrijf met het hoofdkantoor in Laval in Canada. Bausch staat voor het ontwikkelen, produceren en verkopen van farmaceutische producten en generieke merk geneesmiddelen, speciaal voor huidziekten, neurologie en ooggezondheid.

Lees de informatie op AllesOverAandelen.com

Aandelen Bausch kopen? Zorg dan wel dat je eerst voldoende informatie hebt over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft. Pas als je voldoende kennis van zaken hebt, is de kans aanwezig dat je geld gaat verdienen over het door jou geïnvesteerde geld. Op AllesOverAandelen.com lees je alles over beleggen en aandelen. je leest er over de beurskoersen en de brokers en kunt deelnemen aan een gratis online cursus beleggen. Zorg dus dat voor aandelen Bausch kopen concreet wordt, je de informatie op deze website goed doorgenomen hebt.

Met de beursgang moet een nieuw tijdperk ingeluid worden

Bausch (Health) is eveneens eigenaar van Bausch & Lomb. Dit is een zeer bekende leverancier van ooggezondheidsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1959 door Milan Panic. Met de jaren kwam het bedrijf regelmatig in andere handen. Met de beursgang moet een nieuwe periode ingeluid worden waarin het bedrijf zich verder wil ontwikkelen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)