Aandelen Cineworld kopen

Bioscoopketen Cineworld gaat naar de beurs. De onderneming wil geld binnenhalen om zo de schulden terug te kunnen dringen. Het moge duidelijk zijn, de corona pandemie heeft de bioscopen geen goed gedaan. De zeer povere cijfers van het laatste half jaar gaven uiteindelijk de doorslag en dus wordt aandelen Cineworld kopen straks een serieuze optie.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Cineworld kopen of aandelen van de dochteronderneming aanschaffen

Cineworld is er nog niet helemaal uit wat betreft de beursgang en de wijze waarop die gestalte zal krijgen. Mogelijk komt er een tweede notering van Cineworld, of er komt een aparte notering voor het Amerikaanse dochterbedrijf Regal Entertainment. Deze dochter is toch al belangrijk voor Cineworld. Nadat Cineworld Regal Entertainment overnam in 2018, komt een groot deel van de omzet van Cineworld uit de Verenigde Staten.

Doe voldoende kennis op over aandelen en belleggen

Voor aandelen Cineworld kopen ook voor jou een serieuze optie wordt, doe je er zeer verstandig aan om eerst voldoende kennis op te doen van alles wat met aandelen en beleggen te maken heeft. Zonder kennis van zaken is het nog best lastig rendement te maken, en daar is uiteindelijk alles om te doen. Op deze website lees je alles over aandelen, beleggen, beurskoersen en brokers en kun je op verschillende manieren leren beleggen. Dat kun je ook doen met fictief geld, waardoor je door onwetendheid niet meteen financiële risico’s loopt.

Het succes van de concurrent

Dat aandelen Cineworld kopen straks een mogelijkheid wordt, heeft deels te maken met de concurrent van deze bioscoopketen, AMC. Zij gingen jaren geleden naar de beurs, waarbij ze nadrukkelijk de steun kregen van de Reddit beleggers. Bij de beursgang was AMC op sterven na dood en was de beurswaarde amper 200 miljoen dollar. Nu echter is AMC een wereldspeler en heeft het een beurswaarde van 14 miljard dollar.

Zonder beursgang ten dode opgeschreven

Cineworld geldt na AMC als de grootste bioscoopketen. Het eerste half jaar van 2021 was allesbehalve om over naar huis te schrijven, want er werd om de bekende corona reden een verlies van 576 miljoen dollar geleden. De omzet daalde de eerste helft van dit jaar van 712 miljoen naar 293 miljoen dollar. Cineworld is overigens geen eigenaar van het merendeel van de bioscopen. Dat maakt echter dat de kostenposten niet snel en fiks teruggedrongen kunnen worden. Aandelen Cineworld kopen betekent dat je bijdraagt aan de overlevingsroute die is ingezet. Zonder beursgang lijkt Cineworld ten dode opgeschreven.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)