Aandelen UiPath kopen

Aandelen UiPath kopen

Aandelen UiPath kopen? Dat is mogelijk. De marktleider op het gebied van Robotic Process Automation (RPA) staat genoteerd aan de New York Stock Exchange. De aandelen van UiPath zijn populair. Dit niet in de laatste plaats van wege de groeiende belangstelling voor alles wat met RPA te maken heeft. Logisch, want RPA staat in tegenstelling tot de mens 24/7 klaar terwijl er gedurende de werkzaamheden geen fouten gemaakt worden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen UiPath kopen kan op de beurs in New York  

Aandelen UiPath kopen kan dus best de moeite waard zijn. Zeker als in ogenschouw genomen wordt dat RPA nog steeds in de kinderschoenen staat en dat er de komende jaren wat dat betreft nog veel verwacht wordt, en dus ook van UiPath. Veel op het gebied van RPA, in feite niets meer dan het vervangen van mensen door robots, is namelijk voor verbetering vatbaar. Desondanks kan UiPath met genoegen terugkijken op de beursgang. Het aandeel steeg meteen en de beursgang leverde de onderneming een slordige 1,4 miljard dollar op. Met dat geld kan een volgende stap gemaakt worden. In totaal gaf UiPath 23,9 miljoen aandelen uit.

Zorg dat je op de hoogte bent van aandelen en beleggen

Aandelen UiPath kopen kan ook voor jou interessant zijn. Verdiep je dan wel eerst in alles wat met beleggen en met aandelen te maken heeft. Kennis is belangrijk als je gaat beleggen. Hier, op deze website, vind je alles over beleggen en aandelen. Zo kun je er alles lezen en leren over de brokers en de beurskoersen en kun je er leren hoe je als beginner moet beleggen.

UiPath was aanvankelijk actief als DeskOver

UiPath is een Roemeense onderneming. Tegenwoordig houdt het echter domicilie in New York City, nadat het in Boekarest het levenslicht zag. Aanvankelijk was het bedrijf onder de naam DeskOver actief. Het kreeg in 2015 de huidige naam, UiPath.  Twee jaar eerder had het bedrijf de eerste Desktop Automation productlijn uitgebracht. Het betrof een RPA tool om handmatige en repetitieve backoffice taken te automatiseren.

Investering verdient zichzelf terug

De grote belangstelling voor aandelen UiPath heeft alles te maken met de belangstelling die er is voor RPA. Steeds vaker worden mensen ingeruild voor robots, zeker als het om repetitieve taken gaat. Het is een gegeven dat mensen bij het uitvoeren van steeds dezelfde taken fouten gaan maken. Robots doen dat niet, zoals ze ook geen drie weken vakantie hoeven. De investering in RPA verdient zichzelf dus altijd terug en bovendien wordt de foutenmarge gereduceerd naar nul.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)