Aandelen Rivian kopen

Rivian, bouwer van elektrische voertuigen, gaat naar de beurs en wil op die manier 8,4 miljard dollar ophalen. Daarmee mikt de bouwer op een waardering van rond de zestig miljard dollar. De beursgang van Rivian geldt daarmee nu al als de grootste beursgang van een bouwer van elektrische voertuigen ooit. Aandelen Rivian kopen lijkt ondanks de tegenvallende cijfers voor de toekomst een interessante optie.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Groot vertrouwen ondanks tegenvallende cijfers

Rivian heeft in Amazon, T. Row Price, Franklin Templeton, Blackstone en Soros Funds belangrijke investeerders. Het vertrouwen dat deze grote investeerders in de onderneming hebben, mag best opmerkelijk genoemd worden. Zo leverde Rivian in het eerste half jaar van 2021 slechts 156 auto’s af en stevende het verlies in die periode af op liefst 1 miljard dollar. Aandelen Rivian kopen lijkt echter met het oog op de toekomst toch een interessante optie. De kenners oordelen namelijk dat de bouwer van elektrische voertuigen een mooie toekomst tegemoet gaat.

Aandelen Rivian kopen: doe eerst voldoende kennis op

Aandelen Rivian kopen doe je vooral niet als je niet over voldoende kennis beschikt over aandelen en beleggen. Pas wanneer de basiskennis in orde is, stijgt de kans op een leuk rendement wanneer je besluit te gaan beleggen. Op deze website kun je voor aandelen Rivian kopen concreet wordt voldoende kennis opdoen. Je leest er namelijk alles over beleggen en aandelen, beurskoersen en brokers. Ook kun je zonder enig risico eigen geld te verliezen de basisbeginselen van beleggen onder de knie krijgen. Doe er je voordeel mee.

Rivian produceert voertuigen voor zowel on- als off-road

Rivian is een Amerikaanse onderneming die werd opgericht in 2009. Het bouwt voornamelijk SUV’s en pick up trucks en doet dat op het bijzondere skateboard platform.  De bouwer maakt auto’s voor zowel on- als off-road en Rivian heeft plannen om zowel in Amerika als in Canada een exclusief laadnetwerk aan te leggen. Met dat netwerk is ondertussen een begin gemaakt. De onderneming heeft het hoofdkantoor in Irvine en heeft daarnaast ondertussen vestigingen in Normal, Palo Alto, Carson, Plymouth, Vancouver en Woking in het Verenigd Koninkrijk.. Bekende modellen van Rivian zijn de R1T, de R1S en de Amazon elektrische bestelwagen.

Zo vergroot je de kans op het maken van geld als aandelen Rivian kopen concreet wordt

Voor aandelen Rivian kopen daadwerkelijk op de agenda komt, doe je er dus wel verstandig aan om eerst op deze website alles over aandelen en beleggen goed door te nemen. Je vergroot zo de kans om geld te maken. En die kans moet en mag je simpelweg niet laten liggen.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)