Aandelen Tuya kopen

Aandelen Tuya kopenHet Chinese Internet of Things platform Tuya gaat naar de beurs in New York. Wanneer de beursgang precies plaats gaat vinden is nog niet bekend. De Chinese onderneming is van plan om 43,6 miljoen aandelen uit te geven. Dat kan de onderneming maximaal 872 miljoen dollar opleveren. De aandelen gaan tussen de 17 en 20 dollar per stuk kosten. Door de beursgang zou Tuya een marktwaarde krijgen van 11 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Tuya kopen al dit jaar een optie

Aandelen Tuya kopen is al op korte termijn mogelijk. De aanduiding – niet geheel verrassend TUYA- is al bekend, het wachten is nu alleen nog op de exacte datum. Tuya leed in 2020 overigens een nettoverlies van 67 miljoen dollar, dat over een omzet van 180 miljoen dollar. Aandelen Tuya kopen levert een uniek alles-in-één Internet of Things platform en dat voor ongeacht wel product, functie, met elke snelheid en elke mogelijkheid. Het bedrijf is opgericht in 2014, toen ex medewerkers van Alibaba besloten voor zichzelf te beginnen. Zij waren vanuit die hoedanigheid al redelijk bekend met slimme apparaten en Internet of Things.

Check altijd wel eerst de informatie op Alles over Aandelen

Voor aandelen Tuya kopen nou een mogelijkheid is en je hebt interesse, vergeet dan niet eerst de informatie op deze website over alles wat met beleggen en aandelen te maken heeft goed tot je te nemen. Leer hier alles over aandelenkoersen en brokers en leer als beginner hoe je je moet handhaven in de allesbehalve transparante beleggingswereld.

Tuya: vulkaan creëert nieuwe landschappen

De naamgeving Tuya is niet zomaar een naam. Tuya staat voor een bijzondere vulkaan die als die explodeert door de oppervlakte nieuwe landschappen weten te creëren, daar waar voorheen niets was. De mensen achter Tuya zien in zichzelf een dergelijke vulkaan, waarmee de naam verklaard is. Tuya is bovenal echter een platform dat merken, ontwikkelaars, retailers en fabrikanten een platform geeft om direct gebruik te maken van de smart home mogelijkheden en bedrijven in staat stelt slimme productlijnen te laten groeien. Tuya staat bekend om de wifi-modules die het biedt, net als app-sjablonen en cloud connectiviteit. Precies die zaken dus die makers van apparaten nodig hebben om nieuwe ideeën van de grond te krijgen.

 

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)