Aandelen Hornbach kopen

Als je aan Hornbach denkt, denk je ongetwijfeld eerst aan klussen in plaats van aan de beursvloer. Toch is aandelen Hornbach kopen bijzonder interessant. Sterker nog, de kenners van de beurs raden iedereen aan om aandelen Hornbach te kopen. Je hebt vervolgens nog de keuze om aandelen Baumarkt of aandelen Holding te kopen. Met beide aandelen zou je – aldus de insiders- uitstekende zaken doen.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Je kunt twee verschillende soorten aandelen Hornbach kopen

Hornbach beschikt zelf over het grootste deel van het vastgoed en zoals gezegd geldt voor aandelen Hornbach kopen dat je de keuze hebt uit Hornbach Baumarkt en Hornbach Holding. De Baumarkt heeft een koers- winstverhouding van 12, de Holding 11,7. Voor de Baumarkt geldt nu een dividend van 3,2 procent, voor de Holding geldt een percentage van 2,44. Hornbach doet al enige jaren letterlijk goede zaken, een van de redenen die aandelen Hornbach kopen zo aantrekkelijk maken. Mocht je daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in aandelen Hornbach, dan lees je elders op deze website hoe het aankoopproces precies in zijn werk gaat en wordt ook de rol van de broker nader toegelicht. Je doet een beroep op een broker als je aandelen wilt kopen, de verschillende brokers worden hier nader aan je voorgesteld

Hornbach was al diverse keren de beste bouwmarkt van Nederland

Hornbach is een Duitse bouwmarktketen met meer dan 150 vestigingen in onder andere Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitsersland, Luxemburg en Roemenië. Bij Hornbach werken zo’n 13.000 mensen. Aandelen Hornbach kopen betekent dat je voor een heel klein beetje mede-eigenaar wordt van het bedrijf. Daarmee word je mede-eigenaar van een bouwmarktketen met een rijke historie, want de eerste Hornbach was er al in 1877. Hornbach is een bouwmarkt die meteen aan de gebruiker levert en de meeste vestigingen van Hornbach vind je op industrieterreinen. Sinds 2005 is Hornbach diverse malen uitgeroepen tot beste bouwmarkt van Nederland. Het zegt veel over Hornbach, dat toch werkt in een branche waarin de concurrentie echt moordend is.

Beleggen in aandelen is toch echt een financieel risico

Aandelen Hornbach kopen is dus zeker de moeite waard. Ondanks alle fraaie bespiegelingen weet je overigens nooit of de aandelen je daadwerkelijk iets op gaan leveren. Je neemt altijd financiële risico’s als je in aandelen gaat. Veel mensen besluiten toch de gok te wagen, omdat hun geld bij de bank geen rendement oplevert en beleggen in aandelen toch ook wel gewoon erg spannend is. Prestaties uit het verleden bieden geen enkele garantie voor de toekomst als het om aandelen gaat. Bovendien moet jij je eerst maar eens zien te wennen aan de allesbehalve transparante wereld van de aandelen.

Lees hier alles over brokers, een cursus beleggen en een beleggingsrekening

Om je toch goed te informeren, vind je elders op deze website informatie over het aankoopproces en over de beschikbare brokers. Ook vind je er de aandelenkoers en worden de verschillende manieren waarop je kunt beleggen met elkaar vergeleken. Het is buitengewoon verstandig om eerst een cursus beleggen te volgen, iets dat ook via deze website mogelijk is. Bovendien kun je hier alvast een beleggingsrekening openen en kun je meedoen aan het beursspel.

Zo kun jij de gedragingen van je aandelen enigszins voorspellen

Kennis is erg belangrijk ook als aandelen Hornbach kopen op jouw agenda staat. In alle gevallen en ongeacht welke aandelen je koopt is het goed om zoveel mogelijk informatie op te slurpen over zowel het bedrijf als de historie van het aandeel. Zo ben je in staat om gedragingen van de aandelen als het ware te voorspellen en schiet je minder snel in de stress als je straks met fluctuerende koersen te maken krijgt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)