Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen

Aandelen Mister Spex kopen? Het wordt binnen afzienbare tijd mogelijk op de beurs in het Duitse Frankfurt. De plannen voor een beursgang waren er al veel langer, eindelijk worden ze nu dan concreet. Voor de begeleiding van de beursgang huurde Mister Spex de gerenommeerde bedrijven Berenberg en Jefferies in.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Mister Spex kopen op de beurs in Frankfurt

Mister Spex geeft voor 300 miljoen nieuwe aandelen uit. Daarmee zou de waardering van deze Duitse onderneming op ongeveer 1 miljard komen te liggen. De bedoeling is dat de Duitse onderneming met de opbrengt nog meer winkels gaat openen in met name Duitsland maar ook in andere Europese landen. Mister Spex werd in 2007 opgericht, in eerste instantie puur als een online brillenwinkel. In 2016 echter, opende het een fysieke winkel in Berlijn, de plaats waar je ook het hoofdkwartier van Mister Spex vindt. Ondertussen is de opticienketen actief in tien landen en heeft het al meer dan veertig fysieke winkels.

Zorg dat je over voldoende kennis beschikt

Aandelen Mister Spex kopen kan best een interessante optie zijn. Voor je echter serieus gaat beleggen is het goed zoveel mogelijk informatie te verkrijgen over aandelen en beleggen. Het maakt de kans op rendement namelijk groter. Op deze website lees je alles over aandelen en beurskoersen en eveneens over de onmisbare brokers. Ook kun je gratis leren beleggen, zonder meteen al financiële risico’s te lopen. Heel verstandig dus om eerst al die informatie tot je te nemen, voor aandelen Mister Spex kopen echt concreet wordt.

Een van de grootste online opticiens van Europa

Aandelen van de Duitse onderneming kopen betekent investeren in een van de grootste online opticiens van Europa. Core business is de verkoop van brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Mister Spex staat bekend om de zogenaamde multi-chanel aanpak. Dat houdt concreet in dat het bedrijf innig samenwerkt met in Duitsland zo rond de 500 partner opticiens. Deze partners leveren die diensten die Mister Spex niet zelf kan verzorgen. Je kunt daarbij denken aan oogmetingen en het passen van brillen.

Kans op rendement wordt zo groter

Aandelen Mister Spex kopen en aandelen kopen in het algemeen kan zeer interessant zijn. Verdiep je echter wel eerst in de materie alvorens je zaken doet. Alleen met parate kennis is de kans op rendement aanwezig. Zonder enige kennis van zaken kan het avontuur dat beleggen heet wel eens een zeer korte vreugde zijn.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)