Aandeel Altice

aandeel altice kopenAandeel Altice kopen of verkopen?

Altice is een groot telecom- en kabelbedrijf. Altice is wereldwijd bekend en actief in Europa en de Verenigde Staten. Zij bieden allerlei diensten aan op het gebied van internet, televisie en telefonie. Dit is tegenwoordig onmisbaar in ons leven. Ben jij van plan om een aandeel Altice te kopen? Wij informeren je graag verder.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandeel Altice aanschaffen

Het bedrijf Altice is opgericht in 2002. Dit gebeurde door Patrick Drahi. Dankzij diverse overnames heeft het bedrijf een hele mooie groei kunnen maken. Een aandeel kopen van dit bedrijf kan daarom voor jou als belegger zeker van meerwaarde zijn.

Aandeel Altice naar de beurs: Koers Altice

In 2014 stapte Altice naar de beurs en kreeg een notering aan Euronext Amsterdam. Dankzij deze stap groeide hun mogelijkheden om overnames te doen. Hierdoor kregen ze namelijk veel meer financiële mogelijkheden. Sinds de oprichting heeft Altice tot en met de beursgang al 20 overnames gedaan. Zij zijn druk met acquisitie doen waardoor zij sinds 2010 ontzettend zijn gegroeid met hun omzet.

Vooraf aandeel Altice kopen

Als je ervoor kiest om een aandeel Altice te kopen, dan is het aan te raden om je hierop voor te bereiden. Deze voorbereiding kun je doen op allerlei verschillende manieren. Het gaat er in ieder geval om dat je beschikt over algemene kennis over het bedrijf voordat je een aandeel koopt. Door dit artikel te lezen ben je al bezig met het opdoen van kennis over Altice. Je kunt daarnaast ook de website van Altice doornemen. Hier kun je veel algemene informatie vinden en daarnaast kun je ook meer lezen over de visie en missie. Ook nieuwsberichten kun je hier meestal volop vinden. Het is goed om op de hoogte te zijn van actualiteiten omtrent het bedrijf. Deze informatie kun je ook verkrijgen door bepaalde sociale media te volgen zoals Twitter en Facebook. Hier worden ook vaak actuele onderwerpen besproken. Aan de hand van deze informatie kun je ook bepalen of het verstandig is om op dit moment een aandeel Altice te kopen. Bekijk ook eens de koers van een aandeel van dit bedrijf. Aan de hand van de koers kun je zien hoeveel een bepaald aandeel op dit moment waard is. Ook is het verstandig om eens onderzoek te doen naar de koershistorie. Door deze informatie zal je ook beter in staat zijn om bepaalde ontwikkelingen beter te begrijpen. Dit kan erg goed van pas komen als je eenmaal zelf beschikt over een aandeel van dit bedrijf. Wil je meer weten over aandelen, dan kun je hier bij AllesOverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om van start te kunnen gaan.

Op AllesoverAandelen.com geven we geen beleggingsadvies maar objectieve informatie. Je kan zelf de keuze maken om te beleggen of niet. Neem contact op met een financieel adviseur voor meer informatie.

5/5 - (10 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)