Aandelen Monsanto kopen

Aandelen Monsanto kopen: beleggen in zaden

aandelen monsanto kopenDe naam Monsanto komt je ongetwijfeld bekend voor. Dit bedrijf opereert op het gebied van de biotechnologie en ontwikkelt bijvoorbeeld genetisch gemanipuleerde zaden. Hier startte Monsanto mee in het jaar 1987. Het doel is om gewassen te ontwikkelen die resistent zijn tegen bepaalde ziekten die de gewassen kunnen aanvallen en een oogst kunnen doen slinken. Het bedrijf is innovatief op dit gebied en besteedt veel tijd en mankracht aan de ontwikkeling van gewassen. Het Duitse Bayer heeft het bedrijf een bod gedaan van 66 biljoen dollar. Hiermee kunnen Monsanto en medicatieproducent Bayer (van Duitse afkomst) de krachten bundelen en medicatie ontwikkelen op basis van biotechniek. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van vanilline en aspirine vanuit een natuurlijke bron. Wil je aandelen Monsanto kopen? Dan kun je dit doen via een (online) broker, waarbij je een beleggersrekening opent.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De beste broker vinden voor het aandelen Monsanto kopen

Het vinden van de beste broker voor jou is eenvoudig wanneer je gebruik maakt van de handige vergelijkingstools op Allesoveraandelen.com. Op basis van onafhankelijke informatie vergelijk je de brokers hier snel zelf. Ook wanneer je een leek bent op het gebied van beleggen kun je voordeel behalen met het beleggen van een klein bedrag. Desgewenst kies je voor een broker die het mogelijk maakt om met een maandelijkse inleg van extra geld de experts voor je kunt laten beleggen. Hierbij kies je vaak uit een vooraf bepaalde mixfonds bij de desbetreffende broker, maar aandelen Monsanto kopen is natuurlijk ook mogelijk. Het openen van een beleggersrekening is gratis bij de meeste online brokers. Let op de transactiekosten. Wil je zeer actief gaan beleggen en veel aan- en verkopen doen van aandelen? Dan is het zeker belangrijk om te kiezen voor een broker die lage transactiekosten aanbiedt voor het aandelen Monsanto kopen. Doe je voordeel met de kennis op Allesoveraandelen.com.

Het rendement bij aandelen Monsanto kopen

Bij het aandelen Monsanto kopen, of bij het handelen in andere aandelen, kun je letten op de voorspellingen wat betreft het verwachte rendement. Dit is nooit een garantie en je loopt dus altijd een risico bij het beleggen. Toch is het beleggen uiteindelijk vaak veel winstgevender dan het sparen van extra geld bij de bank. De huidige lage rentes bij de banken blijven naar verwachting nog verder dalen in de komende jaren. Het sparen wordt hierdoor nauwelijks nog interessant. Start jij met het zelf beleggen of beleggen in beheer?

5/5 - (13 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)