Hoe kan ik aandelen kopen?

Hoe kan ik aandelen kopen?

Aandelen kopen is een leuke manier om jouw geld te laten groeien. Beschik je over een bedrag aan spaargeld dat je opzij wilt zetten, bijvoorbeeld op een spaarrekening van de bank? Dan is het handelen in aandelen en aandelen kopen een interessante manier om meer rendement te behalen met jouw geld. Hoe kan ik aandelen kopen? Deze veel gehoorde vraag verdient een duidelijk antwoord. Tegenwoordig is het aandelen kopen niet meer slechts weggelegd voor degenen die professioneel actief zijn op de beurzen. Hoe kan ik aandelen kopen en zorgen voor een leuk bedrag aan geld voor plannen voor de toekomst? Het antwoord is wellicht eenvoudiger dan je denkt.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kan ik aandelen kopen? Kan dit ook als particulier?

Tegenwoordig kan iedereen die de leeftijd van 18 jaar heeft bereikt zelf aandelen kopen. Dit doe je simpelweg door een rekening te openen bij een broker. Via deze broker en vanuit jouw beleggingsrekening (dit is de benaming voor een dergelijke rekening bij een broker) kun je middels een handige app of vanuit een online platform, zelf aandelen kopen. Hoe kan ik aandelen kopen als ik geen verstand heb van het beleggen, maar toch wil kunnen meeprofiteren van deze populaire manier om geld te doen groeien?

Hoe kan ik aandelen kopen zonder verstand te hebben van het beleggen?

Naast het zelf aandelen kopen kun je met een beleggingsrekening bij een broker ook vaak kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij leg je geld in op jouw rekening bij de broker en geef je de broker toestemming om jouw geld te beleggen. Hierbij geef jij aan of men hierbij een laag, gemiddeld of een hoog risico mag lopen. Je kunt ervoor kiezen om jouw geld op de lange termijn te laten beleggen, maar korte termijn beleggen (ook wel speculeren genoemd) is ook een mogelijkheid.

Bij het lange termijn beleggen kan de broker starten met het beleggen van jouw geld met een hoog risico om zoveel mogelijk rendement te vergaren. Hierna kan men bijvoorbeeld overgaan naar het beleggen met een gemiddeld risico of met een laag risico. Hoe kan ik aandelen kopen met een klein bedrag? Is dat ook mogelijk?

Hoe kan ik aandelen kopen met een klein bedrag aan geld?

Je hoeft niet te beschikken over een enorm kapitaal aan geld om zelf te starten met het beleggen, of met het beleggen in beheer. Ook wanneer je bijvoorbeeld maandelijks een klein bedrag zou willen inleggen op een beleggingsrekening zijn er veel mogelijkheden om te profiteren van de voordelen van beleggen. Je kunt op AllesOverAandelen.com een vergelijking maken tussen de brokers op de markt die het zelf beleggen of beleggen in beheer aanbieden tegen lage kosten. Open je liever eerst een oefen-account? Ook dat is mogelijk. Hoe kan ik aandelen kopen? Je kiest voor de voordeligste manier op AllesOverAandelen.com.

3.4/5 - (10 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)