Aandelen Marqeta kopen

Aandelen Marqeta kopen

Op de Nasdaq koop je sinds enige tijd onder de aanduiding MQ aandelen van fintech bedrijf Marqeta. Met de beursgang was een marktkapitalisatie van 16 miljard gemoeid. Marqeta is de zoveelste fintech onderneming die een beursgang maakt. De laatste is het ook niet, want nu al is bekend dat ook de aandelen SoFi en Robinhood Markets ook op de beurs verhandeld gaan worden.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Unieke actie: Nu tot 20 aandelen cadeau!
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Marqeta kopen is investeren in een bekende aanbieder van betaalpassen en prepaidkaarten

Aandelen Marqeta kopen betekent investeren in een fintech bedrijf. Het biedt klanten de mogelijkheid om merkbetaalpassen en prepaidkaarten te maken. Marqeta heeft een aantal bekende klanten met onder meer de bezorgers van DoorDash Inc, Square Inc en achteraf betaalservice Klarna uit Zweden.

Zorg dat je voldoende kennis van zaken hebt

Staat aandelen Marqeta kopen bij jou op de agenda? Dan is het wel zaak eerst voldoende kennis te vergaren over alles wat met  aandelen en beleggen te maken heeft.  Alleen als je over voldoende kennis beschikt, is de kans op een leuk rendement aanwezig. Beleggen is zo gemakkelijk nog niet. Lees dus eerst goed de informatie op deze website over de beurskoersen en de brokers en leer hoe je als beginner te werk kunt gaan op de beurs.

Zeer succesvol 2020 met grote omzetgroei

Marqeta kon terugkijken op een uitstekend 2020. De omzet groeide gestaag door naar 290,3 miljoen dollar. Ondertussen heeft Marqeta al 320 miljoen kaarten uitgegeven. Bepaald geen kleine jongen meer dus.  De onderneming is met het hoofdkwartier gevestigd in Oakland, waar het ook het levenslicht zag in 2010. Aan de wieg van de succesvolle onderneming stond Jason Gardner.

Het platform is waar alles om draait

Grote kracht van Marqeta is het platform dat het biedt. Bedrijven kunnen daar op eenvoudige wijze hun eigen betalingsprogramma’s op maat maken en beheren. Ook kunnen ze er ervaringen delen om zo nieuwe manieren van werken te stimuleren en ontwikkelen. Marqeta is behalve in de Verenigde Staten ook actief in Canada, Europa en Australië,  Na de succesvolle beursgang wil de onderneming haar positie verstevigen op alle continenten waar het actief is.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)