Aandelen Holley kopen

Aandelen Holley kopen

Binnenkort wordt het mogelijk om aandelen Holley te kopen. De autotuner maakt de beursgang via een Spac, dat is een blanco cheque bedrijf, en zal in dat kader fuseren met Empower. Door de beursgang moet het bedrijf een waarde krijgen van 1,55 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Holley kopen kan op de beurs in New York

Aandelen Holley kopen is investeren in een bedrijf met een zeer rijke geschiedenis. Het bedrijf is er al vanaf 1896, toen het in Bradford in Penssylvania opgericht werd door twee broers; George en Graaf Holley. De broers bouwden destijds een kleine, eencilinder driewieler die omgedoopt werd tot ‘Runabout’. De topsnelheid van het voertuig lag op 30 miles per uur. Later bouwden ze een vierwielig voertuig en weer later specialiseerde Holley zich in het maken van carburateurs. Dat betekende ook de doorbraak van de onderneming. Nu, ruim honderd jaar later, gaat dat bedrijf dus naar de beurs, naar de New York Stock Exchange. Daar worden de aandelen Holley verhandeld onder de naam HLLY.

Modern autotuner-bedrijf

Aandelen Holley kopen is investeren in een modern autotuner-bedrijf dat met het hoofdkwartier gevestigd is in Bowling Green in Kentucky. Tegenwoordig produceert de onderneming veel meer dan alleen carburateurs. Het is ondertussen een bekende leverancier voor materialen voor raceautoi’s geworden en staan eveneens bekend om de productie van brandstof injectiesystemen, presentatie brandstofpompen, inlaatspruitstukken en allerhande displayproducten. Ook voor maritieme toepassingen wordt steeds vaker een beroep gedaan op de specialisten van Holley.

Lees eerst de informatie die je vindt op deze website

Voor je aandelen Holley kopen op de agenda zet, doe je er verstandig aan om eerst de informatie die je elders op de website vindt goed tot je te nemen. Zo vind je er informatie over de brokers, de beurskoersen en uiteraard over beleggen en aandelen. Ook kun je er leren beleggen zonder meteen financiële risico’s te lopen. Het is belangrijk om te weten hoe beleggen precies in zijn werk gaat. Hoe meer kennis je vergaart, hoe groter de kans op rendement.

Kroon op het goede werk

Tegenwoordig worden de verschillen de producten van Holley onder meer onder de merknamen MSD Performance, Flowmaster, Hurst, Flowtech en Quick Time aan de man en de vrouw gebracht. Het moge duidelijk zijn dat het sinds de oprichting van Holley eigenlijk alleen maar crescendo gegaan is met de onderneming. De beursgang kan dan ook gezien worden als een kroon op het goede werk dat geleverd is. Check voor je aandelen Holley gaat kopen op de beurs in New York altijd de informatie die je hier op de website vindt.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)