Aandelen Action kopen

aandelen action kopenAction is een non-food discounter en behoort momenteel tot de favoriete winkels van de meeste Nederlanders. Ze hebben ruim 700 winkels en er zijn dagelijks meer dan 28.000 medewerkers aan het werk om al hun klanten te bedienen. Als belegger is het zeker interessant om in zee te gaan met Action. Het bedrijf is snelgroeiend en heeft een ontzettend groot assortiment die veel mensen aanspreekt. Wil je aandelen Action kopen? Wij informeren je hier graag over.

Aandelen kopen? Check deze aanbieders eens om te beleggen:

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Redenen aandelen Action kopen

Aandelen Action kopen is interessant voor elke belegger. Action heeft een groot assortiment dat een groot deel van de Nederlandse bevolking erg aanspreekt. Veel artikelen in de winkel wisselen ook, dit is de reden dat veel bezoekers graag terugkomen om te profiteren van kwalitatieve en voordelige producten. In 1993 is Action opgericht in Enkhuizen. In 2003 mochten we genieten van 100 winkels en enkele jaren later in 2008 waren dit er alweer 200. In 2015 hadden we al met maar liefst 600 honderd winkels te maken. Dat dit bedrijf gaat als een speer kan niemand ontkennen. Nu heeft Action ook winkels in België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk.

Aandelen Action kopen beurs

Omdat Action momenteel zo snel groeiend is, kunnen we zeker verwachten dat Action zich een keer gaat melden bij de beurs. Als belegger is het af te raden om dit moment af te wachten, als goede voorbereiding kun jij je alvast aanmelden bij een broker of aanbieder zodat je al kennis kunt maken met de beleggingswereld. Op het moment dat Action stapt naar de beurs, heb jij de mogelijkheid om direct aandelen te kunnen kopen zodat jij ook kunt profiteren van dit goedlopend bedrijf. Het zou jammer zijn als je bij een eventuele beursgang nog zou moeten uitzoeken hoe jij je moet aanmelden bij een broker of aanbieder. Wees dit voor en zorgt voor een goede voorbereiding.

Onderzoek aandelen Action kopen

Aandelen Action kopen kun je het best doen nadat je op zoek bent gegaan naar meer informatie over het bedrijf. Op deze manier maak je op je eigen tempo kennis met het bedrijf en kun je bekijken waar het bedrijf zich mee bezig houdt. Ook is het aan te raden om de actualiteiten omtrent Action in de gaten te houden. Dit kan namelijk interessant zijn als je eenmaal aandelen van het bedrijf wilt kopen. Ben je op zoek naar meer informatie over aandelen en beleggen? Dan kun je hier bij AllesoverAandelen.com alles vinden wat je nodig hebt om met volle moed je eerste aandelen te kopen.

4.9/5 - (17 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)