Aandelen DoorDash kopen

aandelen doordash kopenHet is snel gegaan met de Amerikaanse onderneming DoorDash. In feite is het bedrijf sinds de oprichting in 2013 één groot succesverhaal, wat kleine incidentjes daargelaten. Gezien de enorme opmars die DoorDash nog steeds doormaakt, is aandelen DoorDash kopen zeker geen onverstandige keuze. De verwachting is dat de opmars van het bedrijf nog wel even aanhoudt en insiders verwachten veel van DoorDash, nu en in de toekomst.

Omschrijving

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Trade Republic
Zelf beleggen
Bouw vermogen door gratis periodiek te beleggen: beleg in aandelen, of ETF’s, en profiteer van groei op de lange termijn. Kies uit duizenden aandelen en ETF's. Begin met beleggen in fractionele aandelen vanaf € 1. Verdien 2% per jaar rente op je onbelegd saldo!
Ontdek de voordelen en open gratis een account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen? Met Freedom24 van Freedom Finance is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen maar ook om te sparen met hoge spaarrente. Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

InDelta Indexbeleggen
InDelta maakt het mogelijk om op laagdrempelige manier automatisch te laten beleggen in indexfondsen. Hierdoor spreid je het risico. Er is geen minimum inleg!Open rekening en start met indexbeleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook gratis beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Succesvolle bezorgdienst voor bereid voedsel

Voor de goede orde, DoorDash is een Amerikaanse bezorgdienst voor bereid voedsel. De onderneming werd gesticht in 2013 door studenten van de Stanton universiteit. Daarna is het snel gegaan met de onderneming die enorm gegroeid is door de talloze bedrijfsovernames die het met de jaren deed. Op Alles over Aandelen.com lees je hoe je kunt beleggen in de aandelen van DoorDash en hoe aandelen DoorDash kopen precies mogelijk is. Je kunt er gratis beleggen, een gratis cursus beleggen volgen, krijgt een verzicht van de verschillende aandelen die beschikbaar zijn en kunt alvast de brokers met elkaar vergelijken.

Aandelen DoorDash kopen is een prima optie

Aandelen DoorDash kopen lijkt inderdaad een prima optie. Officieel is DoorDash een van de vele technologiebedrijven die Amerika rijk is en zich bezighoudt met het inzetten van logistieke diensten om voedselbezorging door restaurant op aanvraag aan te bieden. De onderneming zag het levenslicht in Palo Alto, in Californië. Na de start in 2013 is DoorDash in 2019 actief in meer dan vierduizend steden en heeft het 340.000 winkels in de Verenigde Staten, Canada en Australië. Het bedrijf is momenteel rond de 13 miljard dollar waard en behoort ondertussen bij de grootste externe bezorgdiensten van Amerika. Vorig jaar overtrof het de grootste, GrubHub.

 

Volg de cursus gratis beleggen

Ga je een gratis cursus beleggen volgen op Alles Over Aandelen.com om aandelen DoorDash te kopen, dan koop je aandelen van een bedrijf dat snel na de oprichting ruim 700 miljoen dollar ophaalde via verschillende financieringsrondes. Bekende investeerders als Charles River Ventures, SV Angel, Khosla Ventures, SoftBank en Kleiner Perkins stapten in de onderneming. Mede daardoor kon de onderneming  zo snel groeien. Zeker de laatste jaren nam DoorDash talloze bedrijven over. Daardoor slaagde DoorDash er in om in 2018 Uber Eats in te halen als bedrijf en nam het de tweede positie in achter GrubHub.

Meer dan een kwart marktaandeel in Amerika

In maat 2018 werd de totale verkoop van de nummer een, GrubHub, overtroffen en kreeg DoorDash 27,6 procent van de markt voor on-demand bezorging van voedsel in handen. Daarmee was de eigen honger nog steeds niet gestild, want in 2019 haalde het bedrijf nog eens 400 en later nog eens 600 miljoen dollar op bij investeerders.

Word onderdeel van het succesverhaal dat DoorDash heet

DoorDash nam ook het chique en speciaal voor het hogere segment opgerichte Caviar over. Eind 2019 rondde  het ook de overname van Scotty Labs af. Deze startup richt zich op de zogenaamde zelfrijdiensten en op afstand bestuurbare voertuigtechnologie. Verder werkt het sinds enige tijd samen met Mercato, een grote speler op het gebied van e-commerce. Zeer de moeite waard dus om aandelen DoorDash te kopen. Hoe? Check Alles over Aandelen.com en kom goed beslagen ten ijs op de beursvloer. Zo  wordt je door het beleggen in aandelen onderdeel van het succesverhaal dat DoorDash heet.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)