Aandelen General Electric kopen

Aandelen General Electric kopen: beleggen in mobiliteit

aandelen general electric kopenAandelen General Electric kopen is voor veel personen die op een professionele wijze beleggen al lange tijd een interessante optie. Tegenwoordig kunnen ook particulieren hun voordeel doen met het zelf beleggen en middels beleggingen rendement opbouwen. Sparen bij de bank heeft nauwelijks nog zin tegenwoordig. De rentes die door de banken worden geboden zijn lager dan ooit. Middels het beleggen via een broker kan iedereen met een klein of groot bedrag aan extra geld zelf aandelen General Electric kopen. Heb je nog nooit zelf belegd? Dan is het natuurlijk goed om te weten dat het beleggen van extra geld geen garantie biedt op een bepaalde opbrengst of winst (het rendement). Wel is er vaak sprake van een voorspeld risico.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Makkelijk zelf aandelen General Electric kopen

Wil je zelf starten met beleggen? En denk je eventueel na over aandelen General Electric kopen? Dan is het zaak om op zoek te gaan naar een goede online broker die de perfecte diensten biedt die bij je passen. Wil je vooral onderweg op de hoogte kunnen blijven van jouw beleggingen? Of juist voornamelijk op je computer aandelen General Electric kopen en verkopen? Ben je op zoek naar een broker met lage transactiekosten, of hecht je meer waarde aan een broker die een gratis oefenaccount biedt? Op Allesoveraandelen.com kun je terecht voor het maken van een snelle vergelijking tussen de brokers op de markt. Ook zie je direct welke brokers bijvoorbeeld een welkomstbonus biedt. Maak hier handig gebruik van!

Waarom aandelen General Electric kopen?

Het Amerikaanse General Electric is een van de grootste bedrijven van de Verenigde Staten met een wereldwijde bekendheid. Met een positie als marktleider wat betreft het ontwikkelen en verkopen van techniek in de diensten- en elektronicasector weet General Electric zich als een breed bedrijf te profileren. Hierdoor heeft het bedrijf een sterke positie en vanwege een breed aanbod aan diensten wegen de resultaten van de verschillende onderdelen van het bedrijf tegen elkaar op wat betreft de winst van de onderneming. Hierdoor is aandelen General Electric kopen nog steeds populair.

Aandelen General Electric kopen met beheerd beleggen

Wil je starten met aandelen General Electric kopen? Dan is het belangrijk om aan de slag te gaan via een online broker die het bijvoorbeeld ook mogelijk maakt om met een kleiner (eventueel maandelijks) bedrag aandelen General Electric te kopen. Tevens kun je kiezen voor een broker die bijvoorbeeld aandelen General Electric kopen mogelijk maakt middels beheerd beleggen.

5/5 - (11 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)