Aandelen Pegasus kopen

Aandelen Pegasus kopen

Het is vanaf deze week mogelijk om aandelen Pegasus te kopen. Pegasus Europe betreft een Spac, een blanco cheque bedrijf. Pegasus Europe is eigendom van Bernard Arnault, volgens de mensen die het kunnen weten de rijkste man van Europa en de op drie na rijkste van de wereld. Hij bezit naar schatting 159 miljard dollar.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandelen Pegasus kopen; Spac wil bedrijf in financiële sector overnemen

Met de beursgang in Amsterdam wil Spac Europe het lieve sommetje van 500 miljoen euro ophalen. Met die opbrengst wil het vervolgens een overname doen in de financiële sector. Het is de beproefde Spac methode. Op deze manier kun je snel de aandelen in handen krijgen van een beursgenoteerd bedrijf. Arnault spaarde tot nu toe kosten noch moeite en stortte samen met zijn kompaan Jean Pierre Mustier alvast 55 miljoen euro in de kas. Is er straks zicht op een overname, dan zal Arnault nog eens 100 miljoen euro beschikbaar stellen.

Amsterdam is Spac hoofdstad van ons land geworden

Door de beursgang van Spac Europe en het feit dat aandelen Spac kopen mogelijk is, blijkt Amsterdam weer eens de Spac hoofdstad bij uitstek. Sinds de mogelijkheid er is om in Amsterdam met een Spac een beursgang te maken is er van die mogelijkheid al volop gebruik gemaakt. Pegasus zal bovendien niet de laatste Spac zijn die in Amsterdam de beursgang gaat maken. Mede daardoor lijkt Amsterdam de London Stock Exchange op alle fronten van de troon te stoten.

Lees eerst de informatie hier op de website voor je aandelen gaat kopen

Voor aandelen Pegasus kopen aan de orde is, doe je er goed aan eerst de informatie op deze website goed door te nemen. Kennis van zaken is belangrijk, als je althans een leuk rendement wilt scoren met beleggen. Op deze website vind je onder meer informatie over aandelen en beleggen, komen de brokers aan de orde en zie je de beurskoersen. Ook kun je als beginner leren te beleggen, in eerste instantie met fictief geld. Op die manier houd je de risico’s beperkt.

Oprichter en bestuursvoorzitter van onder meer Louis Vuitton

Pegasus Europe geldt als een nieuw speeltje van miljardair Arnault. De zakenman is de trotse oprichter en bestuursvoorzitter van Louis Vuitton en ook Moet Hennessy, een luxe conglomeraat met een geschatte beurswaarde van 170 miljard euro. Deze groep bestaat uit onder meer Louis Vuitton, Dior en Fendi. Het legt Arnault bepaald geen windeieren. Voor aandelen Pegasus kopen eventueel een optie is, check je dus wel eerst de informatie op deze website. Want daar heb je écht baat bij.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)