Aandelen Palantir kopen

Aandelen Palantir kopen?

aandelen palentir kopenHeb je wel eens gehoord van het bedrijf Palantir? Velen wel, maar weten eigenlijk niet exact wat dit bedrijf doet en op welke markt het bedrijf actief is. Palantir Technologies is een Silicon Valley bedrijf, dat groot is geworden door het ontwikkelen van innovatieve manieren om data te minen en te verwerken. Een van de oprichters was Peter Thiel, ook wel bekend van PayPal. In eerste instantie ontwikkelde Palantir een manier om de betalingen via PayPal te kunnen monitoren zonder dat klanten van PayPal hier last van hadden. In 2020 / 2021 kun je starten met aandelen Palantir kopen. Hiermee investeer je in een bedrijf dat tegenwoordig samenwerkt met de FBI en de CIA. Palantir is volgens kenners betrokken geweest bij het opsporen van Osama Bin Laden.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 5,9%! Er is geen minimum storting.
Actie! Stort € 5000,- en ontvang 3 gratis aandelen met een waarde tot $ 800,-. Gebruik de promocode WELCOME5 Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

WH Selfinvest
Zelf beleggen
Toegang tot 150 beurzen in 33 landen: kies voor zelf beleggen in aandelen, opties of ETF voor de laagst mogelijke commissie. Met uitmuntende klantenservice en gratis toegang tot signalen en kennis over beleggen.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Hoe kun je zelf aandelen Palantir kopen?

Als particulier kun je tegenwoordig naast het sparen bij de bank tevens kiezen voor het beleggen in aandelen via een broker. Bij de broker van jouw keuze open je een beleggingsrekening. Vanuit deze rekening handel je in aandelen en hiervoor betaal je onder andere transactiekosten. Wil je actief gaan handelen? Dan is het dus zaak om op zoek te gaan naar een broker die lage kosten hanteert en een goede service biedt. Ook kun je tegenwoordig zelfs met kleinere bedragen aan inleg op jouw beleggingsrekening starten met het aankopen van aandelen. Wil jij aandelen Palantir kopen in 2020 of 2021? Maak dan nu gebruik van de handige en volledig onafhankelijke vergelijker om te ontdekken welke broker bij je past.

Zonder kennis aandelen Palantir kopen?

Heb je geen tijd om je te verdiepen in het zelf beleggen? Of wil je wel mogelijk een mooi rendement behalen met het beleggen in aandelen? Dan kun je kiezen voor het beleggen in beheer. Hierbij gaan de experts van de broker die jij kiest voor je aan de slag met het beleggen van jouw geld, volgens jouw voorkeuren. Zo kun je toch aandelen Palantir kopen zonder enige kennis van de ins en outs van het beleggen.

Brokers vergelijken voor het aandelen Palantir kopen

Start nu met het zelf vergelijken van de brokers op de markt. Open desgewenst een gratis oefen account en probeer het beleggen uit met nep geld. Met de vergelijker weet je binnen slechts enkele minuten welke broker het best bij jou past. Zo maak je kans op een hoger rendement dan bij het sparen tegen lage rentes bij de bank.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)