Aandelen Cambria Automotive kopen

Vanuit alle kanten schreeuwen experts en mensen die zich zo noemen dat aandelen Cambria Automotive kopen is iets dat we toch echt moeten gaan doen nu. Want, zo stellen ze, het bedrijf wordt gewaardeerd op 6,6 keer de winst en een keer de boekwaarde. En zo dragen ze wel meer redenen aan die aandelen Cambria Automotive kopen juist nu zo aantrekkelijk maken.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

De verwachting is dat de winst verder zal groeien

Cambria is goedkoop en richt zich meer en meer op luxe wagens met hogere marges. Omdat Cambria nieuwe locaties heeft geopend is de verwachting dat de winst behoorlijk zal gaan stijgen. Let wel op, want Cambria Automotive heeft een marktwaarde van ‘maar’ 66 miljoen pond. Daardoor is aandelen Cambria Automotive kopen zeer liquide. Het is verstandig voor een limiet order te kiezen als je tot aankoop overgaat. Kenners menen dat als je wenst te profiteren van de effecten van de Brexit, aandelen Cambria Automotive kopen daar een van kan zijn.

Hoe gaat de aankoop van aandelen Cambria Automotive in z’n werk?

Nu is het voor jou als starter in de beleggingswereld alleen nog even de vraag hoe aandelen Cambria Automotive kopen precies in z’n werk gaat. Elders op dit platform vind je daar meer over en word je verteld hoe je aandelen kunt kopen en wat de rol van de broker precies is. Bovendien worden de verschillende brokers voor je op een rijtje gezet.

Vijf regionale clusters

Eerst nog even over Cambria Automotive, een onderneming die in 2006 het levenslicht zag met als doel om een start te maken met de opbouw van een evenwichtige motor retailgroep. Dit door nauw samen te werken met fabrikantenpartners en de zelf gefinancierde acquisitie en ‘turnaround’ van bedrijven die onder de maat presteerden. Deze gekozen koers legde Cambria bepaald geen windeieren. Juist dor de niet presterende dealers om te draaien, heeft Cambria een stevige balans weten op te bouwen. Het merkenportfolio is al versterkt en zal nog verder worden versterkt en ondertussen zijn ook de nationale ambities van dit Britse bedrijf bekend. Het wil het liefst vijf regionale clusters realiseren, die elk voor een omzet van 200 miljoen pond moeten gaan zorgen. Cambria Automotive is ondertussen hard op weg die droom waar te maken.

Een lucratieve investering

De nieuwe locaties en de winstverwachtingen, het zijn zomaar een aantal redenen die van aandelen Cambria Automotive kopen wel eens een lucratieve investering kunnen maken. Profiteren van de gevolgen van de Brexit kan dus ook in positief opzicht: gewoon aandelen Cambria Automotive kopen. Overigens heb je nooit garanties als je in aandelen gaat. Oké, het rendement op je spaarrekening is dan wel zo goed als nihil, beleggen kan betekenen dat je je volledige inzet verliest. Want het is en blijft een spannende aangelegenheid die financiële risico’s met zich meebrengt.

Volg een cursus beleggen

Aandelen Cambria Automotive kopen klinkt eenvoudig, in de praktijk is dat het echter niet. Er komt nogal wat bij kijken voor je dan eindelijk aandelen in je bezit hebt. Elders op deze website word je verder geholpen en word je uitgelegd hoe je met behulp van een broker in het bezit van de Cambria Automotive aandelen kunt komen, vind je de aandelenkoers, worden verschillende manieren van beleggen met elkaar vergeleken en schrijf jij je in voor een cursus beleggen, voorwaar geen overbodige luxe. Bovendien kun je hier online beleggen en kun je hier alvast een beleggingsrekening openen. Kennis is macht als je in aandelen gaat. Slurp daarom zoveel mogelijk informatie op voor aandelen Cambria Automotive een feit is. Zorg dus dat je nooit verrast wordt. Kun je ook beter tegen de eventuele fluctuaties die de koers van je aandelen ongetwijfeld door zal maken en voorkom je een heleboel stress en slapeloze nachten.

Vond je dit nuttig?
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)