Aandelen WeWork kopen

aandelen wework kopen

In september van 2019 werd bekend gemaakt dat het bedrijf WeWork naar de Nasdaq beurs wil gaan. Deze Amerikaanse start up wil hier haast bij maken en er geld mee ophalen om verder te kunnen groeien. De verwachtte beursgang vindt naar verwachting plaats in de week van 23 september. Toch zijn er een aantal beleggers die twijfelen aan de beursgang vanwege de fors gedaalde waardering. Wat voor bedrijf is het precies? Wie zijn de investeerders? En is het interessant om aandelen van WeWork te kopen voor jou als particulier? Het antwoord op deze vragen en meer informatie bieden we je graag in onderstaand artikel. Dus lees vooral verder om meer te weten te komen over WeWork.

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Aandeel van WeWork kopen: wat doet het bedrijf

Voordat je goed voorbereid kunt investeren in aandelen, zul je meer informatie moeten achterhalen over de verschillende mogelijke bedrijven. Meer achtergrond informatie over WeWork kan je helpen bij het maken van je beslissing om wel of niet aandelen WeWork te kopen. Het bedrijf is in 2010 opgericht en is een van de grootste verhuurders van flexibele kantoorruimte. Het bedrijf heeft maar liefst ruim 15.000 werknemers en biedt werkruimten aan op zo’n 500 locaties in meer dan 100 steden wereldwijd.

WeWork komt oorspronkelijk uit New York en wil gemiddeld 2 extra locaties per dag openen en heeft als doel om mensen bij elkaar te brengen. Door de flexibele werkruimten wil WeWork mensen met hetzelfde doel de ruimte geven om zich te kunnen ontplooien en bedrijven te laten groeien.

De werkruimten van WeWork

De flexibele werkruimten van WeWork bieden een open werksfeer en bieden onder andere gemeenschappelijke ruimten om de samenwerking en het ontmoeten van mensen nog verder te promoten. Verder zijn er verschillende voorzieningen die WeWork biedt, zoals koffie, een receptiedienst, stijlvol ingerichte ruimtes en hulp en advies van managers. Verder is er toegang tot een wereldwijd netwerk van ondernemers. Bij WeWork staan drie belangrijke missies centraal: werken, leven en groeien. Het bedrijf ziet zichzelf graag als een technologiebedrijf om een community te creëren om doelen na te streven.

Aandelen WeWork kopen: interessante cijfers

In bovenstaande tekst stonden al wat interessante cijfers van het bedrijf WeWork genoemd, maar uiteraard is er nog een stuk meer over het bedrijf te zegen. Zo heeft het bijna 50 miljoen vierkante meter aan bedrijfsruimtes en is er een groei van 18% te zien bij bedrijven die lid zijn van WeWork. Een aantal grote internationals zoals Amazon, Microsoft en Starbucks maken gebruik van WeWork, waardoor het interessant kan zijn om WeWork aandelen te kopen.

Sinds de oprichting van het bedrijf heeft het al zo’n 12 miljard dollar opgehaald bij verschillende investeerders. Het grootste deel hiervan is afkomstig van SoftBank, een Japans technologie- en investeringsconcern. SoftBank zou tevens achter de schermen ook een hoop invloed uitoefen om de beursgang, die gepland stond in september 2019, uit te stellen. De huidige prijs voor het kopen van aandelen WeWork is op dit moment nog niet bekend.

De risico’s van aandelen WeWork kopen

Aan het kopen van aandelen zitten altijd financiële risico’s vast en zo ook bij het kopen van aandelen WeWork. Het is daarom belangrijk dat je je hier van bewust bent en dat je weet dat het investeren geen financiële zekerheid biedt. Om als particuliere belegger zul je gebruik moeten maken van een broker. Dit is iemand die in opdracht van de belegger transacties doet. Op de Nederlandse markt zijn er een tal van brokers actief die je hierbij kunnen helpen. Bekijk hier de verschillende brokers en vergelijk ze onderling om degene te kiezen die het beste aansluit bij jouw wensen.

5/5 - (1 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)