Populaire aandelen 2019

Populaire aandelen 2019

Wat zijn de populaire aandelen voor 2019? Heb jij al een idee in welke bedrijven jij wilt gaan investeren door middel van het kopen van aandelen in 2019? Het kan interessant zijn om alvast een beeld te hebben van een bepaalde sector van bedrijven waar jij je op wilt gaan richten. Veel bedrijven, zoals bijvoorbeeld het Amerikaanse Starbucks, maken hun cijfers en hun koers wat betreft de plannen en bedrijfsvoering voor het komende jaar in het derde kwartaal van het voorgaande jaar bekend. Op basis van onder andere deze informatie stellen beleggingsexperts een lijst samen van de populaire aandelen voor 2019. Doe hier je voordeel mee, of vaar geheel op je eigen gevoel en interpretatie van de markt!

Omschrijving


Freedom24 van Freedom Finance
Zelf beleggen en sparen
Wil je de vrijheid hebben om sparen te combineren met beleggen in de belangrijkste beurzen van Europa, Amerika en Azië? Met Freedom24 is het mogelijk om zowel aandelen te kopen en verkopen. Je kan je onbelegde saldo ook sparen met hoge spaarrente tot wel 6,41%! Er is geen minimum storting. Ontdek de vrijheid. Open nu gratis rekening!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Freestoxx
Zelf beleggen
Met broker Freestoxx kan je gratis beleggen in Amerikaanse Aandelen: kies aandelen uit de NYSE en NASDAQ en betaal € 0,- commissie. Ook betaal je geen wisselkoerskosten, inactiviteitskosten of maandelijkse kosten. Dat maakt beleggen wel héél interessant.
Probeer het nu gratis & vrijblijvend met een Demo account >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

eToro: Aandelen kopen zonder commissie
Zelf beleggen
eToro is populaire broker voor het kopen van aandelen. Al vanaf € 45,- kan je starten met handelen.Starten met Aandelen: Betaal geen commissie of beheerkosten!
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Met beleggen loopt je vermogen risico. Er zijn andere kosten van toepassing.

Scalable Capital
Zelf beleggen
Met broker Scalable Capital kan je commissievrij beleggen in 7500 Aandelen en ETF. Onbelegde inleg levert je zelfs 2,3% spaarrente op! Een mooie combinatie van beleggen en sparen.
Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Easybroker
Easybroker maakt beleggen makkelijk en begrijpbaar voor iedereen. Met lage tarieven. Je betaalt geen beheerskosten!Open gratis een rekening en start met beleggen >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Centraal Beheer
Laten beleggen
Eenvoudig je geld laten beleggen door de experts van Centraal Beheer: een goed alternatief voor sparen en al mogelijk vanaf € 50,-. Open nu gratis een rekening en ontvang tot € 65,- bonus >
Lees meer, klik hier!

of direct starten


Zelf indexbeleggen met Brand New Day
Brand New Day: Laat je geld groeien met de passieve beleggingsstrategie van Brand New Day. Werk aan jouw buffer voor later door te beleggen in aandelen- en obligatiefondsen met een wereldwijde spreiding. Kies je gewenste modelportefeuille en beleg zonder omkijken tegen zeer lage kosten.Open nu gratis een beleggersrekening
Lees meer, klik hier!

of direct starten

DEGIRO
Zelf beleggen
DEGIRO is de snelst groeiende broker van dit moment en de winnaar van de Gouden Stier. DEGIRO biedt ongekend lage tarieven en ook goedkoop beleggen in de DEGIRO kernselectie is mogelijk.
Start nu met voordelig beleggen! Open gratis een rekening >
Lees meer, klik hier!

of direct starten

Lynx
Start met zelf beleggen bij Lynx: goedkoop, gebruiksbruiksvriendelijk platform met zeer ruime handelsmogelijkheden Vraag Gratis informatiepakket aan en ontvang het e-book "Succesvol beleggen met opties"
Lees meer, klik hier!

of direct starten
Advertenties. Let op: beleggen gaat gepaard met risico's, u kunt uw inleg (deels) verliezen.

Voorbeelden van populaire aandelen 2019

Wat zijn nou volgens de kenners de populaire aandelen in 2019? Bedrijven in de telecommunicatie, zoals het Amerikaanse T-Mobile US en Telfort blijven naar verwachting de interesse vasthouden van de beleggers. De innovatieve plannen van beide bedrijven om ook voor de zakelijke markt scherpe diensten tegen goede prijzen te blijven ontwikkelen en leveren dragen hieraan bij. Ook de bekende namen als Apple, Google en Amazon.com staan op de lijst van de populaire aandelen voor 2019. Met dit rijtje heb je een (naar verwachting) mooie basis om te starten met beleggen of met het beleggen in beheer. Uiteraard gaat het hier om pure speculatie, maar deze is wel gebaseerd op duidelijke informatie, het verleden van de prestaties van de aandelen van deze bedrijven en een analyse van de markt. Toch blijft het beleggen ook met de populaire aandelen van 2019 een gok.

Jouw broker kiezen voor het beleggen in populaire aandelen 2019

Kies jouw ideale broker voor het kopen van populaire aandelen in 2019 met zorg. Bekijk de transactiekosten en profiteer van tijdelijke aanbiedingen voor het openen van een beleggingsrekening met bijvoorbeeld gratis transactietegoed. Ook kun je juist kiezen voor een broker die veel aandacht besteed aan het bieden van gratis oefen-accounts of webinars voor startende beleggers. Vergelijk de brokers op de markt op basis van volledig onafhankelijke informatie op AllesOverAandelen.com.

Zo vind je binnen no time de meest gunstige broker voor het starten met het beleggen in de populaire aandelen van 2019. Hopelijk start jet het nieuwe jaar met een mooi rendement en beleef je veel plezier aan het beleggen. Of je laat het werk voor je doen door de experts met het beheerd beleggen bij de broker van jouw keuze!

5/5 - (20 stemmen)
Kasper, Aandelen en Beleggen expert
Laatste berichten van Kasper, Aandelen en Beleggen expert (alles zien)